+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.

Transportplanner Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

In deze functie ben je de expert in het regelen van import en export zendingen. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat klanten tevreden zijn. Je werkt veel samen met collega`s en houdt de kwaliteit van het werk goed in de gaten. Ook kijk je hoe dingen beter kunnen. Je krijgt de kans om contact te leggen met nieuwe klanten en bestaande klanten te helpen. Dit alles doe je in een team dat waarde hecht aan jouw inzet. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het regelen van import en export zendingen? In jouw rol als transportplanner ben jij de baas van alle goederenstromen. Lees vooral verder voor meer informatie!

Jij zoekt als transportplanner naar alle mogelijkheden om de beste routes te vinden voor de zendingen. Je streeft naar niets minder dan volledige klanttevredenheid en je bent daarom altijd op zoek naar de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit, terwijl je de vraag en het aanbod in de gaten houdt. Als je verbeteringskansen ziet, ga je samen met jouw collega`s aan de slag om te kijken naar de mogelijkheden om de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. 

Je bent verantwoordelijk voor het maken en plannen van transportopdrachten. Hierbij heb je veel contact met leveranciers en vervoerders. Je mag ook bezig met het verbeteren en optimaliseren van de kwaliteit van de expeditieafdeling. Dit omvat onder andere het zorgen voor een optimale begeleiding, inkoop en verkoop van transporten. Daarnaast is het van belang dat je de marktontwikkelingen op de voet volgt en deze informatie ook terugkoppelt naar het management. Zijn er problemen? Of moet er iets gewijzigd worden? Dan regel jij de juiste oplossing en een nieuwe werkwijze. En terwijl je gefocust blijft op je eigen taken, let je ook op wat er om je heen gebeurt en help je daar waar mogelijk. 

Een belangrijk aspect van je rol is het maken van éénmalige tarieven en het coördineren van verkoopactiviteiten in overleg met de verkoopafdeling. Daarnaast ben je betrokken bij het ontwikkelen van contacten met zowel potentiële als bestaande klanten, waarbij je een belangrijke rol speelt in het behouden en uitbreiden van het klantenbestand. Klinkt dit als jouw nieuwe baan? Reageer dan nu direct met jouw motivatie en CV. 


Functie eisen
  • Minimaal een afgeronde mbo+ of hbo opleiding;
  • Kennis van de expeditie branche;
  • Nauwkeurig en klantvriendelijk;
  • In staat snel te schakelen en je hebt een helikopterview;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Spreek je ook nog Duits? Dan heb je een streepje voor! 
Over het bedrijf

Bij jouw nieuwe werkgever zijn medewerkers het belangrijkste kapitaal. Je komt te werken voor een internationale organisatie met kantoren binnen en buiten Europa. Ze hebben twee vestigingen in Nederland en vanuit de vestiging Groningen verlenen ze diensten over de weg, door de lucht en doen ze expeditie, opslag en distributie. Ze onderscheiden zich door het aanbieden van totaaloplossingen voor goederenstromen van begin tot eind en van fabrikant tot eindgebruiker. 


Wat wij bieden

Wij bieden je een uitdagende functie binnen de cao beroepsgoederenvervoer. Je ontvangt hiervoor een salaris tussen de €2.500,- en €3.500, bruto per maand afhankelijk van ervaring en kwalificaties. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in