+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Allround timmerman Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,09 - € 19,86 p/u

Vacature in het kort

Hou je van bouwen en ben je handig? Als allround timmerman maak je veel verschillende dingen, zowel binnen als buiten. Je werkt aan projecten zoals huizen, kantoren en scholen. Je kijkt goed naar tekeningen, meet alles precies en zorgt dat je materialen goed zijn. Daarna zaag, schaaf en bevestig je ze. Samenwerken en veilig werken is belangrijk. Je baas is een familiebedrijf dat al lang bestaat. Je krijgt een fulltime baan met kans op vast contract. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Het vak van allround timmerman is veelzijdig. Je werkt zowel binnen als buiten en maakt veel verschillende elementen. Lees verder voor meer informatie.

Je bent verantwoordelijk voor het monteren van verschillende bouwwerken en componenten, met name van hout. Hierbij kun je denken aan diverse elementen zoals dakkapellen, raamkozijnen, deuren, scheidingswanden, plafonds, houten vloeren en trappen. Deze werkzaamheden voer je uit op projectbasis, variërend van nieuwbouwwoningen, kantoorpanden, winkels tot scholen, en zelfs voor renovatieprojecten van bestaande gebouwen.

Je werkt zowel binnen als buiten, afhankelijk van de aard van het project. Voordat je aan de slag gaat, bestudeer je nauwkeurig de werktekeningen en schetsen. Vervolgens meet je zorgvuldig alles uit, inspecteer je en controleer je de materialen voordat je ze bewerkt. Om de materialen op maat te maken, worden ze gesneden, gezaagd en geschaaft met zowel hand- als elektrisch gereedschap. Na deze bewerkingen worden de materialen nauwkeurig bevestigd met schroeven, spijkers, moeren, bouten of lijm. De naden en aansluitingen worden zorgvuldig afgewerkt met behulp van kit, plinten of sierlijsten.

Je werkt veel samen met je collega's, waarbij veiligheid te allen tijde voorop staat. Gedurende het proces controleer je voortdurend de kwaliteit en nauwkeurigheid van het werk, want als timmerman ben je een echte vakman die oog heeft voor detail.


Functie eisen
  • Ervaring als timmerman;
  • Rijbewijs B en in bezit van eigen vervoer;
  • In bezit van een geldig VCA-certificaat of bereid om deze te behalen.
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een zelfstandig familiebedrijf. Het bedrijf is in 1945 gestart en in zijn huidige vorm uitgegroeid tot middelgroot bouwbedrijf met circa 80 medewerkers. Onze opdrachtgever is actief in alle takken van de bouwsport; van calculatie, werkvoorbereiding en projectbegeleiding tot de uitvoering en realisatie van het eindproduct op de bouwplaats.


Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime functie voor langere tijd met op termijn uitzicht op een vast contract. Het bruto-uurloon is tussen € 14,09 en € 19,86 op basis van de cao Bouw en Infra en zal afhankelijk van leeftijd en ervaring zijn. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in