+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Balieverkoper technische groothandel Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 14,50 p/u

Vacature in het kort

Wij zoeken een verkoper voor een breed assortiment van producten zoals gereedschappen en werkkleding. Als verkoper sta je klanten vriendelijk te woord, promoot je producten en houd je de showroom netjes. Ook help je met bestellingen klaarmaken. We zoeken iemand die van techniek houdt, klantgericht is en een goede werkhouding heeft. Bij ons kun je veel leren en jezelf ontwikkelen. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Wij zoeken een verkoper voor een breed aanbod van producten zoals gereedschappen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ben jij fulltime beschikbaar? Lees dan nu snel verder voor meer informatie.

Wij zoeken een verkoper die de klanten aan de balie te woord kan staan. Jouw taken omvatten het verkopen en promoten van diverse producten en het bijhouden van de showroom en artikelen. Daarnaast ben je bezig met het opstellen van offertes en het verwerken van verkooporders. Waar nodig, ondersteun je jouw logistieke collega`s met het gereedmaken van de bestellingen. Wij zoeken een kandidaat met een sterke affiniteit voor techniek en gereedschappen, die tevens klant- en servicegericht is en een proactieve werkhouding heeft.

Ben jij de sociale collega die ook nog eens een gezonde dosis humor bezit? Reageer dan nu direct! 


Functie eisen
  • Fulltime beschikbaar.
  • Commerciële vaardigheden.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Woonachtig in of rondom stad Groningen. 
Over het bedrijf

Je gaat werken voor een technische groothandel in Groningen. Zij leveren alles op het gebied van alles op gebied van gereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen en andere goederen. Dit doen zij voor de  industrie, bouw, scheepvaart, installatietechniek, landbouw en meer. Met een ruime collectie van merken en met meer dan 50.000 artikelen op voorraad bieden zij een totaalpakket aan producten waarbij deskundig advies en snelle, accurate en betrouwbare dienstverlening erg belangrijk is. 


Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime functie voor 40 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. Je krijgt bij jouw nieuwe werkgever ook genoeg mogelijkheden tot scholing en ontwikkeling om jezelf verder te ontplooien. Je ontvangt hiervoor een salaris tussen de €13,27 en €14,50 per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in