+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Winkelmedewerker Groente & Fruit Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 20 - 32 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 14 p/u

Vacature in het kort

Hou je van werken met verse producten en in de keuken? In deze functie help je klanten, zorg je dat de winkel er mooi uitziet en maak je verse maaltijden. Je werkt in een team waar iedereen elkaar helpt. Je hoeft nog niet alles te kunnen, want je krijgt training. Het bedrijf is al heel lang een bekende naam en hecht veel waarde aan kwaliteit. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Voel jij je helemaal thuis in een winkel met verse producten, heb je zelfs affiniteit in de keuken en blijf je te alle tijden klantvriendelijk? Dan is deze veelzijdige functie zeker iets voor jou!

Voor onze ambachtelijk opdrachtgever zijn wij op zoek naar iemand die allround wil gaan meewerken binnen het bedrijf. Zo sta je in de fysieke winkel waarbij je klanten van A tot Z kan adviseren, daarnaast zorg je dat de winkel er netjes en goed gevuld uitziet. Ook sta je sommige dagen in de keuken om de verse maaltijden, salades en toetjes te bereiden. Je werkt samen met een team, dus je hoeft nog niet alles te weten; intern zijn ze bereid je op te leiden! Er is ook genoeg flexibiliteit om hier te komen werken. Als je 20 uur beschikbaar bent is het goed, maar als je bijvoorbeeld 28 uur kan werken is het ook goed. We ontvangen graag jouw CV met motivatie. 


Functie eisen
  • Tussen de 20-32 uur beschikbaar
  • Flexibel beschikbaar op zaterdagen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal. 
Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is al meer dan 50 jaar een begrip op het gebied van groente en fruit en voorziet dagelijks klanten en bedrijven van heerlijke verse maaltijden en salades. Het is een familiebedrijf met een hecht team waar je je snel zult thuis voelen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en daarom pas je goed in het team als jij dit ook belangrijk vind.


Wat wij bieden

Wij bieden een parttime functie tussen de 24 en 28 uur per week en bij wederzijdse goedkeuring een vast dienstverband bij de opdrachtgever. Je komt te werken in een hecht familiebedrijf waar je intern wordt opgeleid.Een bruto salaris gebaseerd op basis van leeftijd en ervaring tussen € 13,27 en € 14,- bruto per uur. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in