+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.

Teamleider – Ouderenzorg – FWG 50 Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Lekz

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 28 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.256 - € 4.370 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij een verpleegkundige met leidinggevende competenties die mensen in hun kracht weet te zetten, die empathisch en duidelijk is met oog voor bewoners en medewerkers? Dan is dit de baan als teamleider voor jou!
  • 28-32 uur;
  • regio Hilversum.
Wat ga je doen?
Om te beginnen… dit is niet zomaar een leidinggevende functie. Waarom niet? Dat lees je verderop in deze vacature. In deze functie ga je aan de slag als teamleider bij een verpleeghuis voor Indische en Molukse ouderen die zich specifiek richt op cultuur-sensitieve zorg. In dit zorgcentrum wonen 75 bewoners met een PG- of Somatiek-indicatie. Jij bent verantwoordelijk voor meerdere afdelingen met in totaal 38 bewoners. Je werkt hierin nauw samen met een collega die binnen de locatie verantwoordelijk is voor de overige afdelingen. De nadruk ligt op het coachen en aansturen van medewerkers. Je bent zichtbaar aanwezig op de afdeling om een verbinding met de teams te creëren. Jij helpt medewerkers in hun ontwikkeling door het geven van gerichte feedback. Daarnaast lever je een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van zorg, beleidsontwikkeling en innovatie van de afdeling. Als coördinator vorm jij de verbindende schakel met het hoger management en andere afdelingen. Je vertaalt uitdagingen op de vloer naar het MT, implementeert MT-beslissingen naar werkbare modellen maar durft ook je nek uit te steken voor je team. Uiteraard staat bij alles wat jij doet het welzijn van de medewerkers centraal.

Een unieke functie
Zoals al genoemd, is dit niet zomaar een functie. Wat deze functie zo anders maakt? Om te beginnen; de doelgroep. In dit huis wordt cultuurspecifieke zorg geleverd. Zodra je het huis binnenkomt stap je in een andere wereld. De aankleding, de sfeer, de geuren maar vooral de bewoners en medewerkers maken dit zorgcentrum tot een unieke plek. Hier waan je je direct in andere sferen. Ondertussen ontkomt ook dit zorgcentrum niet aan de uitdagingen die spelen in de zorgsector. Hoe behoud je het goede van voorheen, maar richt je de organisatie toekomstbestendig in? Hoe weet je nieuwe zorgmedewerkers aan je te binden, hoe kan je blijven inspelen op de specifieke wensen van de bewoners en hoe lever je goede zorg, maar houd je ook rekening met de wensen van je zorgmedewerkers? Als jij de leidinggevende bent die weet te verbinden, hart heeft voor bewoner en medewerker maar die ook grenzen kan stellen, dan kan jij het verschil maken. De organisatie staat op de drempel van een aantal mooie ontwikkelingen maar daarvoor moet er nog veel werk verzet worden. Daar krijg jij energie van!

Over de organisatie
Naast de locatie in de regio Hilversum kent deze zorgorganisatie nog een locatie elders. In de totale organisatie zijn ruim 250 medewerkers werkzaam. Op beide locaties wordt cultuurspecifieke zorg geleverd en biedt men zorg en behandeling. De organisatie vult nu en in de toekomst een specifieke behoefte in. De schaalgrootte brengt zowel voordelen als uitdagingen mee. De lijnen zijn kort, de betrokkenheid is groot en de sfeer is uniek. Wel moet in een steeds complexer en snel veranderend zorglandschap met een klein team op veel zaken worden ingespeeld. Dat vraagt om medewerkers met lef, passie en een flexibele mindset. De visie voor de toekomst is helder, nu is het moment gekomen om invulling te gaan geven aan de ambities. Doe jij mee?

Arbeidsvoorwaarden vacature Teamleider – Ouderenzorg – FWG 50:
  • een afwisselende en uitdagende baan in een informele, kleinschalige omgeving waar men met elkaar het verschil maakt;
  • salaris; de functie is ingeschaald in FWG 50 tussen de € 3.256,53 en € 4.370,94 (afhankelijk van opleiding en ervaring) conform CAO VVT;
  • vakantiegeld en eindejaarsuitkering;
  • pensioenregeling;
  • een baan als teamleider voor 28 - 32 uur per week;
Functie-eisen vacature Teamleider – Regio Hilversum:
We zijn op zoek naar een positief ingestelde, sensitieve en betrokken leidinggevende. Je krijgt er energie van om te werken in een zorgcentrum met een specifieke signatuur en jij wil graag samen met je collega’s de organisatie naar een hoger plan tillen. Verder voldoe je aan de volgende voorwaarden:
  • je hebt een afgeronde opleiding verpleegkunde (mbo of hbo);
  • hbo werk- en denkniveau;
  • jij hebt leidinggevende ervaring in de (ouderen)zorg;
  • je bent besluitvaardig, empathisch en in staat goed te luisteren;
  • jij beschikt over coachende vaardigheden, communiceert helder, kan goed samenwerken en bent sterk in plannen en organiseren.
Waarom via Lekz?
Lekz kenmerkt zich door begeleiding gedurende het hele voortraject. Maar óók na je aanstelling. Samen kijken we naar mogelijkheden voor jouw toekomst! Lekz staat voor een persoonlijke aanpak. Elkaar ontmoeten en goed naar je luisteren. Er zijn vacatures en werkgevers genoeg. De kunst is om samen met jou, te bepalen wat het beste bij je past. Die persoonlijke interesse, maakt Lekz tot wat het is. Een betrokken en oprecht geïnteresseerd bemiddelingsbureau voor de zorgsector. Goed kiezen gaat over plezier in je werk, nu én de komende jaren! Dat is waar we goed in zijn! Lekz werkt landelijk en is gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers binnen de gezondheidszorg, van Verpleegkundige tot Locatiemanager, van Arts tot Behandelaar. Wij bemiddelen zowel voor vaste functies als tijdelijke opdrachten. Met kennis van zaken en vakmanschap weten we de vraag van een organisatie en het aanbod van kandidaten uitstekend bij elkaar te brengen.

Solliciteren vacature Teamleider – Ouderenzorg – FWG 50:
Wat moet je doen en kun je verwachten om voor deze functie in aanmerking te komen?
  • Stap 1: solliciteer zo snel mogelijk.
    • Voor vragen, informatie of het sturen van je sollicitatie -> via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. | 06-23425294.
    • Of klik HIER om mobiel via Whatsapp te solliciteren (dit telefoonnummer is niet voor vragen of bellen)
  • Stap 2: Wij nemen jouw sollicitatie binnen twee werkdagen in behandeling.
We gaan graag met je in gesprek! Dit kan ook via beeldbellen op een moment dat het jou uitkomt. Een ontwikkelassessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Uiterlijk 7 juni 2024 sluit de procedure, maar bij voldoende geschikte kandidaten kan de vacature eerder gesloten worden. Voor meer vacatures in deze regio, klik hier!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in