+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.
Laad meer vacatures

Vrachtwagenchauffeur CE Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Stel je voor: elke dag een nieuw avontuur op de weg als vrachtwagenchauffeur CE. Je begint vroeg, maar de avonden zijn van jou. Je reist door het land en ontmoet nieuwe mensen, want je lading is altijd anders. En maak je geen zorgen, we geven je een elektrische pompwagen om te helpen. Dit werk is perfect voor wie van lange afstanden houdt. Je werkt met luchtvrachtzendingen en elke dag is anders. Je komt te werken bij een echt Nederlands familiebedrijf met veel ervaring. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Stel je eens voor, een stralende ochtend in Hoofddorp, de zon begint net op te komen, en jij, als de held van de snelweg, staat klaar om je avontuur als vrachtwagenchauffeur CE te beginnen! Als vrachtwagenchauffeur CE is dit jouw dagelijkse realiteit, en het begint allemaal om 06:00 uur 's ochtends. Je bent de kapitein van de weg, en jouw missie? Het leveren van palletzendingen door heel Nederland!

Je zoeft door het landschap, kilometervreter pur sang, met gemiddeld 350 tot 450 kilometer per dag op de teller. Dat betekent dat je altijd onderweg bent, en de avonden zijn helemaal van jou. Wat maakt dit werk als vrachtwagenchauffeur CE zo geweldig? Nou, elke dag is een verrassing! Jouw lading varieert continu omdat je met luchtvrachtzendingen werkt. Dat betekent dat je nieuwe klanten ontmoet op verschillende plekken. Maak je geen zorgen over het zware werk, want we geven je een elektrische pompwagen om het je gemakkelijk te maken!

Wie zijn de meesters achter dit avontuur? Onze opdrachtgever is een door en door Nederlands familiebedrijf, gevestigd in Hoofddorp, met bijna 75 jaar ervaring in het vervoeren van palletzendingen. Ze ademen logistiek en streven altijd naar perfectie.

Dus, ben jij de vrachtwagenchauffeur CE die we zoeken? Heb je een CE-rijbewijs en een passie voor lange afstanden? Laat deze kans niet aan je voorbijgaan! Stuur je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel ons op 020-2385555. Als dit niet jouw droombaan is, neem dan contact op, en wie weet genieten we binnenkort samen van een kopje koffie terwijl we andere mogelijkheden bespreken. De snelweg wacht op jou!


Functie eisen
  • CE rijbewijs, Code 95 en bestuurderskaart
  • Eigen auto
Arbeidsvoorwaarden
  • Betaling conform TLN CAO, tussen de €600 en €800 
  • Uitzicht op een vast contract
IQ Select als werkgever

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

IQ Select – het betere werk

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in