+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogeveen.

Junior Commercieel Medewerker Binnendienst Hoogeveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie werk je op de commerciële afdeling van een bedrijf dat meubels en inrichtingen maakt voor scholen. Je helpt klanten uit Engeland, Duitsland en andere landen. Je maakt offertes, houdt projecten bij en doet mee aan biedingen. Het team waarin je werkt, wil samen goede resultaten halen. Je krijgt veel vrijheid om je werk te doen. Ook zijn er teamtrainingen en cursussen om te leren. Je gaat werken in een plek waar mensen enthousiast zijn en er is een goede sfeer. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

In deze commerciële binnendienstfunctie als Commercieel Medewerker Binnendienst krijg je de kans om aan de slag te gaan bij een innovatieve fabrikant van meubel- en inrichtingsconcepten in het onderwijs. Binnen het exportteam ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten, met name in Engeland, Duitsland en de overige DACH-landen. Met voldoende ruimte voor eigen inbreng ben je betrokken bij diverse taken, waaronder het opstellen van offertes, het beheren van nieuwe orderprojecten, het bewaken van contractafspraken en de deelname aan aanbestedingstrajecten. Het exportteam, bestaande uit een accountmanager en drie sales support collega's, draagt gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het behalen van de verkoopresultaten. Ben je benieuwd naar deze baan? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
  • Direct een dienstverband bij de werkgever
  • Uitdagende sales support functie binnen exportteam
  • Inspirerende werkomgeving met enthousiaste mensen
  • Teamtrainingen en vakinhoudelijke cursussen
  • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen
  • No nonsense en informele bedrijfscultuur
wie ben jij

Je bent een extravert persoon met een uitstekend organisatievermogen en vaardigheid in het plannen van taken. Daarnaast beschik je over sterke communicatieve vaardigheden, toon je een klant- en servicegerichte instelling en weet je zaken effectief af te handelen. Je bent daadkrachtig, zelfverzekerd en hebt een stevige persoonlijkheid. Administratief ben je zeer bekwaam, werk je met zorgvuldigheid en nauwkeurigheid. Je streeft altijd naar hoge kwaliteit in je werk, bent leergierig en pakt nieuwe taken snel op.

  • je bent MBO of HBO geschoold;
  • het zou fantastisch zijn als je ervaring hebt in een commerciële binnendienstfunctie met internationaal klantcontact, maar het is geen vereiste om in aanmerking te komen voor deze functie;
  • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse én Duitse taal;
  • je bent bekend met CRM en MS Office (o.a. Excel).
wat ga je doen

In deze commerciële binnendienst functie als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten, met name in Engeland, Duitsland en de overige DACH-landen. Je vervult een centrale rol als schakel tussen dealers, accountmanagers, eindklanten (waaronder architecten, interieurinrichters en scholen) én de interne organisatie. Als Commercieel Medewerker Binnendienst voorzie jij klanten van informatie en advies over de diverse mogelijkheden voor meubel- en inrichtingsconcepten in het onderwijs. Op basis van klantvragen stel je offertes op en volg je proactief eerder uitgebrachte offertes op door telefonisch contact op te nemen. Het aannemen en verwerken van nieuwe meubel- en inrichtingsprojecten behoort eveneens tot jouw takenpakket als Commercieel Medewerker Binnendienst. Dit omvat onder andere het begeleiden en coördineren van orderprojecten en het bewaken van contractafspraken, waaronder levertijden van orders. Bovendien ben je betrokken bij het uitvoeren van aanbestedingsprojecten. Kortom, een veelzijdige commerciële binnendienstfunctie, waarin je intern veel contact hebt met collega’s van diverse afdelingen en extern schakelt met dealers en eindklanten.

waar ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is een innovatieve onderwijsinrichter, met ruim 100 jaar ervaring en meer dan 100 enthousiaste medewerkers. Wat zij belangrijk vinden zie je terug in alle producten, van kleuterstoel tot kastenwand. Duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Het bedrijf is trots op wat ze maken en onderzoeken continu hoe ze onderwijsvernieuwing kunnen ondersteunen en stimuleren met nieuwe inzichten en ontwerpen. Omdat ze geloven dat anders kijken en anders doen, leidt tot slimme oplossingen voor elk type onderwijs. Slimme ideeën komen tot leven in hun lokale fabrieken in Hoogeveen, Emmen, Wijchen en Breda. Jouw standplaats is de locatie in Hoogeveen!

sollicitatie

Begrijpelijk dat je interesse hebt in deze leuke baan. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en schrijf een motivatie. Vragen? Bel, mail of app met Emmanuel Hagabimana via M. 06 23 47 54 73 of E.
via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad #vastdienstverband

Wil jij linken met Randstad Sales & Marketing Noordoost Nederland? Dat kan via

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in