+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Grondwerker Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Djopzz

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14 - € 16 p/u
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

Wij zijn op zoek naar een grondwerker voor een modern bedrijf gevestigd in het prachtige Noord Veluwe, in de buurt van bruisende steden zoals Zwolle, Kampen, Elburg, Wezep en Oldebroek. Dit bedrijf is dé plek voor jonge talenten die zich willen storten op grondwerk, loonwerk en hekwerk. Wij verhuren ook machines en materieel, waaronder mini kranen van 1.8 en 2.5 ton. Bij hen staat professionaliteit hoog in het vaandel, en ze werken met een frisse en directe aanpak!

Wat staat je te wachten?
Ze vertegenwoordigen een toonaangevende partner op het gebied van loonwerk en grondverzet, gespecialiseerd in spannende projecten die het landschap van Noord-Oost Nederland transformeren. Voor een opwindend nieuw project in de regio, zijn we meteen op zoek naar een energieke Grondwerker om dit team te versterken.

Jouw avontuur in het kort:
In deze rol ben jij de kracht achter de functionaliteit, en geef je letterlijk vorm aan het fundament van onze samenleving. Jouw werk omvat niet alleen het leggen van leidingen, maar ook het bouwen aan een slim systeem voor de afvoer van regenwater, zodat de straten altijd vrij blijven van overstromingen. Met jouw vakmanschap zie je direct tastbare resultaten en draag je bij aan het succes van elk project.


Over het bedrijf

Het is een laagdrempelig bedrijf op de Noord Veluwe, onder de rook van Zwolle,Kampen,Elburg, Wezep en Oldebroek. Ze zijn uw partner als u werkzaam bent in grondwerk, loonwerk en hekwerk. Daarnaast verhuren wij materieel en machines waaronder mini kraantjes 1.8 en 2.5 ton. Professionaliteit en kwaliteit zijn hierbij de uitgangspunten. Een no nonsens mentaliteit en korte lijntjes zijn bij hen een vanzelfsprekendheid!



Gevraagd

Wat vragen wij?

Als getalenteerde Grondwerker ben jij de motor achter ondergrondse infrastructuren. Jouw kunde in het plaatsen van leidingen, buizen en kabels die cruciaal zijn voor voorzieningen zoals gas, water en elektriciteit, is van onschatbare waarde. Je werkt nauw samen met onze kraanmachinisten en speelt een essentiële rol in het beschermen van leidingen en kabels tijdens graafwerkzaamheden. Jij bent de dirigent en begeleidt hierin de kraanmachinist, oftewel een onmisbare schakel!

Ervaring met het helpen bij kraanwerkzaamheden of interesse in het aanleggen van rioolaansluitingen is een plus, maar geen must. Met jouw positieve mindset en teamspirit ben je een welkome toevoeging aan ons team. Ook het bezit van een Vca-certificaat, of de bereidheid om deze te behalen, wordt gewaardeerd.



Aanbod

Wat bieden wij?
  • Als jij je waarde bewijst, ligt een vast dienstverband in het verschiet;
  • een aantrekkelijk salaris dat jouw inzet en enthousiasme beloont;
  • pensioenopbouw vanaf dag één;
  • een dynamische werkomgeving met inspirerende leeftijdsgenoten;
  • ben je klaar om net zo enthousiast te worden als wij?

Als je meer wilt weten over deze kans, laat het me weten! Laten we samen onderzoeken of deze rol jouw volgende geweldige avontuur kan zijn. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in