+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Bodemtechnicus Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Djopzz

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14 - € 16 p/u
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

Wij zoeken voor een vooraanstaande partner in loonwerk en grondverzet een grondwerker. Ze zijn gespecialiseerd in grootschalige projecten die het landschap van Noord-Oost Nederland transformeren. Heb jij een passie voor infrastructuur? Altijd al benieuwd geweest hoe het er onder de grond uit ziet? En werk je graag in de buitenlucht? Dan is dit de een buitenkansje voor je!

Jouw verantwoordelijkheden in een notendop:
Als de drijvende kracht achter helderheid en functionaliteit, geef jij letterlijk vorm aan het fundament van onze samenleving. Je legt niet alleen leidingen, maar legt ook de basis voor een soepele afvoer van regenwater, waardoor straten vrij blijven van overstromingen. Met jouw vakmanschap zie je direct resultaat en draag je bij aan het succes van elk project.


Over het bedrijf

Het is een laagdrempelig bedrijf op de Noord Veluwe, onder de rook van Zwolle, Kampen, Elburg, Wezep en Oldebroek. Zij zijn uw partner als u werkzaam bent in grondwerk, loonwerk en hekwerk. Daarnaast verhuren ze materieel en machines waaronder mini kraantjes 1.8 en 2.5 ton. Professionaliteit en kwaliteit zijn hierbij de uitgangspunten. Een no nonsens mentaliteit en korte lijntjes zijn bij hen een vanzelfsprekendheid!



Gevraagd

Wat vragen wij?

Als getalenteerde Grondwerker ben jij de sleutel tot het tot leven brengen van ondergrondse infrastructuren. Je bent bedreven in het plaatsen van leidingen, buizen en kabels die cruciaal zijn voor diverse voorzieningen, van gas en water tot elektriciteit. Je werkt nauw samen met onze kraanmachinisten en speelt een essentiële rol bij het voorkomen van schade aan leidingen en kabels tijdens graafwerkzaamheden.

Ervaring bij het assisteren bij kraanwerkzaamheden of bekendheid met het aanleggen van rioolaansluitingen is ook handig, maar is geen vereiste. Wij leren je graag de kneepjes van het vak! Met jouw positieve instelling en teamgeest ben je een gewaardeerde aanwinst voor ons team. Ook moet je In het bezit zijn van een Vca-certificaat of ben je bereid deze te halen.



Aanbod

Wat bieden wij?
  • Bij bewezen geschiktheid ligt er een vast dienstverband in het verschiet;
  • een aantrekkelijk salaris dat jouw ervaring recht doet;
  • pensioenopbouw vanaf dag één;
  • toegang tot Djopzz member, hiermee kan je gratis naar inspirerende theatervoorstellingen en spannende sportwedstrijden; 
  • een dynamische werkomgeving met inspirerende collega’s!

Klaar om net zo enthousiast te worden als wij?  Als je meer wilt weten over deze kans, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in