+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kollumerzwaag.
Laad meer vacatures

Ervaren afmonteerder timmerfabriek Kollumerzwaag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 37 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,63 p/u

Vacature in het kort

In een timmerfabriek in Kollumerzwaag zoeken we een ervaren werkplaats timmerman. Je maakt kozijnen, ramen en deuren van hout. Als afmonteur zorg je ook voor het hang- en sluitwerk. Het is belangrijk dat je goed in een team kunt werken en oog hebt voor kwaliteit. Op vrijdag ben je vrij. Je krijgt een salaris volgens de cao en bouwt vakantiedagen op. Je komt in een gezellig team waar ieders hulp belangrijk is. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

We zijn op zoek naar een ervaren werkplaats timmerman voor een timmerfabriek in Kollumerzwaag. Ben jij een ervaren afmonteur met passie voor het vak en oog voor detail? Zoek je een uitdagende functie waar vakmanschap en kwaliteit voorop staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als werkplaats timmerman in Kollumerzwaag heb je verschillende taken en verantwoordelijkheden. Je bent betrokken in het maakproces van kozijnen, ramen, deuren en ander maatwerk. Als afmonteerder ben je verantwoordelijk voor het monteren van hang- en sluitwerk.


Functie eisen
  • Aantoonbare ervaring als afmonteur in de timmerindustrie
  • Oog voor detail en een nauwkeurige werkwijze
  • Teamspirit en goede communicatieve vaardigheden
  • Een flexibele en proactieve instelling
Over het bedrijf

Deze timmerfabriek is een bekende speler in de omgeving. De sfeer in het bedrijf is erg gemoedelijk. Het is hier vanzelfsprekend dat je elkaar helpt waar nodig. Je doet het met zijn allen. Er worden op maat gemaakte kozijnen, ramen en deuren van hout geproduceerd. In het productieproces staan kwaliteit, betaalbaarheid en een vlotte levering voorop. Daarnaast is er binnen het bedrijf aandacht voor vernieuwing en wordt er gewerkt volgens het komo keurmerk om de kwaliteit van de producten te waarborgen.


Wat wij bieden

Het gaat om een fulltime functie van 37,5 uur per week voor langere tijd. De werktijden zijn van 07:00 tot 16:00 uur en je bent op de vrijdagmiddag lekker vrij. Het salaris is conform de cao 'Timmerindustrie' en start vanaf € 13,63 bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Je bouwt vakantiedagen en -geld op. Je komt te werken in een gezellig en gedreven team van collega's waar jouw vakmanschap gewaardeerd wordt. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in