+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

HBO Begeleider Gehandicaptenzorg (NAH) Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Pears

Gevraagd

  • 20 - 28 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in een unieke zorgomgeving waar bewoners met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) een thuis vinden. Als HBO Begeleider speel je een cruciale rol in het leven van deze bewoners, door hen holistisch te ondersteunen en te begrijpen. Je werkt aan gepersonaliseerde ondersteuningsplannen, biedt emotionele steun en creëert een veilige omgeving. Ontdek hoe jouw betrokkenheid het verschil maakt. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een HBO Begeleider met een hart voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH)? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde begeleider voor een unieke zorginstelling in Leeuwarden, gelegen vlakbij het mooie stadscentrum.

De zorginstelling biedt een thuis aan bewoners met NAH. Wij begrijpen dat NAH niet alleen fysieke uitdagingen met zich meebrengt, maar ook emotionele en gedragsmatige complexiteiten. Daarom staat bij de mens hier ook centraal. Jij streeft ernaar om elke bewoner te zien voor wie ze zijn, ondanks hun beperkingen.

Je begint je werkdag en wordt geïnformeerd over een nieuwe bewoner. De bewoner in kwestie heeft moeite met het reguleren van emoties en het uitvoeren van dagelijkse taken. Als begeleider ben je toegewijd aan het ondersteunen van deze bewoner.

Je neemt de tijd om de bewoner te ontmoeten en een band op te bouwen. Je observeert het gedrag en luistert naar hun verhalen om hun behoeften en voorkeuren beter te begrijpen. Vervolgens werk je samen met het zorgteam om een gepersonaliseerd ondersteuningsplan op te stellen, gericht op het verbeteren van hun kwaliteit van leven.

Gedurende de dag bied je emotionele steun aan de bewoner en help je hen bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten, zoals persoonlijke verzorging en dag invulling. Je bent alert op tekenen van overstimulatie en past de omgeving aan om een rustige en veilige sfeer te creëren. Door je betrokkenheid en professionaliteit draag je bij aan het welzijn van de bewoner en help je hen omgaan met de uitdagingen van NAH.

Als HBO Begeleider ben je niet alleen betrokken bij de persoonlijke/holistische begeleiding en verzorging van onze bewoners, maar ook bij het begrijpen van hun behoeften op een dieper niveau. Je zult merken dat jouw betrokkenheid en inzicht de bewoners ondersteunen in hun herstel en dagelijkse leven.

Wat we van jou verwachten:

  • Een hart voor de gehandicaptenzorg en de bereidheid om de mensen te zien als volwaardige individuen.
  • Een afgeronde zorgopleiding op HBO niveau;
  • Bereidheid om complexe zorgvragen en de ADL aan te pakken;
  • Diepgang en betrokkenheid in jouw benadering van de bewoners.
Wat wij je bieden
  • Een contract bij Pears en/of bij de zorgorganisatie zelf;
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg;
  • Persoonlijke begeleiding en maatwerk in jouw carrière; 
  • De mogelijkheid om écht iets te kunnen betekenen voor de mensen.
Over Pears
Bij Pears draait het om jou. Betrouwbaarheid en transparantie staat altijd voorop. We willen jou leren kennen, om je vervolgens zo goed mogelijk te ondersteunen. We hechten waarde aan jouw wensen en ambities, zodat jij op je plek zit en het maximale uit je werk kunt halen.

Solliciteren
Heb je interesse of wil je meer weten? Solliciteer meteen. Dan vertellen wij je er snel meer over.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in