+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Vastgoedstrateeg Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Verden

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Vacature: Vastgoedstrateeg | aantal uur: 32 – 36 Ben je een ervaren financial met een passie voor vastgoedberekeningen? Heb je sterke adviesvaardigheden en ben je gericht op verbetering en ontwikkeling op strategisch niveau? We zoeken een gedreven Vastgoedstrateeg om de kwaliteit van ons vastgoed te waarborgen en een comfortabel thuis te bieden aan huurders en medewerkers

Wat ga je doen?

Als financieel adviseur binnen vastgoedexploitaties speel jij een cruciale rol. Naast het verstrekken van advies op financieel, volkshuisvestelijk, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied, ben je ook betrokken bij het opstellen van financiële vastgoedberekeningen, haalbaarheidsscenario’s en projectplanningen. Je beoordeelt en ondersteunt stichtingskostenbegrotingen, budgetten en prognoses gedurende verschillende ontwikkelingsfasen.

Tijdens de opstelling van de meerjarenbegroting lever je gerichte input, met specifieke aandacht voor nieuwbouw en/of renovaties. Je verschaft duidelijk inzicht in de meerjarige cashflowprognose en resultaatverwachting van het volledige vastgoedprogramma. Daarnaast draag je aanzienlijk bij aan het vastgoedbeleid, waarbij je voortdurend let op risicobeheersing en financieel-economische haalbaarheid van de investeringsportefeuille.

Als strategisch denker ontwikkel je financieel-economische strategieën voor onze uitgebreide vastgoedportefeuille. Tegelijkertijd voer je interne audits uit op de afdeling en stel je diverse rapportages op, waaronder maand-, kwartaal-, management- en projectrapportages. Jij bent de drijvende kracht achter de financiële gezondheid en strategische groei van onze vastgoedactiviteiten.


Wie zijn wij?
Onze organisatie is voortdurend in ontwikkeling, en jij bouwt daar actief aan mee. Je hebt bewezen ervaring met het merendeel van de taken.


Wat wordt er van jou verwacht?

  • Je beschikt over een relevante financiële achtergrond/opleiding op HBO/WO-niveau en hebt ervaring met vastgoed, zowel op fiscaal gebied als met betrekking tot risico’s en subsidies, of je hebt de motivatie om hierin verder te ontwikkelen.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met financiële (vastgoed)berekeningen in diverse fasen van projecten, zowel binnen de publieke sector als in de private sector. Daarnaast schakel je moeiteloos op strategisch niveau binnen het financieel/economische domein, wat je helpt bij het behouden van overzicht en het formuleren van beleid.
  • Je bezit uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van verbetertrajecten en hebt ruime ervaring met het opstellen van rapportages, notities, voorstellen, en adviezen die dienen ter voorbereiding van besluitvorming.

Als Vastgoedanalist beschik je over een sterk ontwikkeld analytisch denkvermogen en ben je in staat complexe vraagstukken en uitdagingen op te lossen. Je hebt aantoonbare teamvaardigheden, bent proactief en beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.


Wat kan je van ons verwachten?
Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden:
  • Begeleiding van ervaren coaches:
  • Mogelijkheden voor opleiding en training:
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in