+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Loenen aan de Vecht.
Laad meer vacatures

Schilder Loenen aan de Vecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.100 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Kom bij ons werken als schilder in een team dat zich specialiseert in unieke schildertechnieken. Je gaat aan de slag met verschillende projecten, van marmer- en houtimitaties tot normaal schilderwerk. We bieden een fijne werksfeer, de juiste kleding en de kans op een vaste baan. Je verdient een goed salaris en kunt punten verdienen voor extra s, zoals gereedschap of een weekendje weg. Ook organiseren we leuke evenementen zoals barbecues en borrels. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ga als schilder aan de slag bij een zeer kleinschalig bedrijf waarin jij werkzaamheden gaat uitvoeren bij zowel particulieren als bedrijven. Dit schildersbedrijf specialiseert zich in het toepassen van unieke en nauwkeurige technieken en werkzaamheden, van marmer- en houtimitaties tot vergulde hekken en wandafwerkingen. Natuurlijk komen alle algemene schilderwerkzaamheden ook voorbij. Je bent werkzaam in en rondom Loenen aan de Vecht.


Ben jij het?

Jij bent een ervaren en perfectionistische schilder die altijd het mooiste resultaat wil opleveren. Nauwkeurig werken is zeer belangrijk en een prettige omgang met collega's en klanten is voor jou vanzelfsprekend. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs, zodat je ook op jouw individuele projecten kunt komen. Heb jij nog geen of weinig ervaring als schilder? Ook dan komen we graag in contact met je!


Wat wij bieden

Je komt terecht in een prettige werksfeer binnen een gezonde organisatie en wordt voorzien van de benodigde werkkleding. Aan de hand van jouw ervaringen als schilder begin je bij ons met een salaris tussen de €2.600,- en €3.100,- bruto per maand, wekelijks of vierwekelijks uitbetaald. We bieden je de keuze tussen twee soorten pensioenopbouw en bij een fijne samenwerking zijn er op korte termijn al mogelijkheden tot een vaste aanstelling. Bovenop je uurloon ontvang je ieder gewerkt uur ook punten die je kunt inwisselen voor leuke extra's, van gereedschappen tot complete weekendjes weg! Ook bieden we vanuit Faber persoonlijke ondersteuning, zodat je iedere dag weer met plezier naar je werk gaat en altijd het beste uit jezelf blijft halen. Zien we je ook op onze jaarlijkse barbecues en borrels? Dan kun je weer bijpraten met al jouw Fabercollega's.


Waar jij werkt

In 1935 is dit schildersbedrijf opgericht en is nu in handen van een gepassioneerde derde generatie. Deze mannen bieden en complete en unieke verzorging van onderhoud en verfraaiing aan zowel particuliere woningen als zakelijke panden. Neem snel contact met ons op om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen gaan betekenen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in