+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Mariahout.

Receptionist Planner en Organisator in 1 bij een Brabants Familiebedrijf Mariahout

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Brabant Match

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 3.200 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij VLM, een echt Brabants familiebedrijf in de watertechniek, zoeken we een receptionist(e) die van plannen houdt. Je wordt deel van onze hechte familie en werkt samen om alles soepel te laten lopen. Als gezicht van VLM ben je belangrijk voor klanten en leveranciers. Je krijgt niet alleen een leuke baan, maar ook voordelen zoals een goed salaris, flexibele werktijden en een kans op een bonus. We investeren in jouw groei en vieren samen successen. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wij zoeken voor VLM een receptionist(e) die, voor minimaal 32 uur in de week, dol is op plannen, regelen en organiseren! Van Lankveld Mariahout staat bij ons bekend als een écht Brabants familiebedrijf. Je bent hier meer dan alleen een werknemer; je bent een essentieel onderdeel van de familie.

Familiebedrijf VLM

VLM is al meer dan 30 jaar geleden opgericht door Willy van Lankveld, een echte "Willy Wortel" uit de regio. Samen met zijn vrouw Elly, twee dochters (Aniek en Evy) en 20 familiëga's (collega en familie in 1) een bedrijf waar ze zijn gespecialiseerd in watertechniek. Watertechniek die wordt toegepast bij particulieren zwembaden, vakantieparken, waterschappen en gemeenten. VLM is dus geen kleine jongen/meid in watertechniekland. Bij van Lankveld kennen alle collega's elkaar heel goed en weten van elkaar wat er zakelijk, maar ook privé speelt. Je bent dus ECHT geen nummertje, maar een gewaardeerd lid van de familie

Wat Ga Je Doen?

In deze centrale rol ben jij samen met je directe collega's het kloppende hart van VLM. Je gaat onder andere aan de slag met het plannen van de buitendienstmonteurs en zorgt ervoor dat elke operatie soepel en efficiënt verloopt, met de juiste mensen op de juiste plek. Je staat in nauw contact met klanten, monteurs en de inkoopafdeling om een optimale service te garanderen. Jouw administratieve vaardigheden komen goed van pas bij het afhandelen van de bijbehorende administratie! Oh ja, en als het druk is en het magazijn is onbemand/onbevrouwd dan is het voor jou niet teveel gevraagd om een keer mee spoedorders in te pakken.

  • Plannen en coördineren monteurs
  • Service en support ondersteuning bieden
  • Contact met klanten en monteurs
  • Bijbehorende administratie

Als (receptionist(e) ben je het gezicht van VLM en ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers. Je werkt nauw samen met Elly, Evy en Aniek om elke dag weer te streven naar de perfecte planning en service. Dit alles in een werkomgeving waar de sfeer net zo belangrijk is als de prestatie.

Wie zoeken wij?

  • Een organisatorische duizendpoot met uitstekende planningsvaardigheden.
  • Iemand die ook onder druk het hoofd koel houdt en de orde weet te bewaren.
  • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands.
  • Technische affiniteit is een pluspunt, maar geen must.

Duik in het Familiebad van VLM...

Bij VLM vind je niet alleen een uitdagende rol als planner/receptioniste, maar ook een pakket vol voordelen! Geniet van een competitief salaris, flexibele werktijden die balans brengen, en een kans op een bonus die je laat glimlachen. VLM investeert in jou met opleidingen en groeimogelijkheden, je viert samen successen tijdens het jaarlijkse uitje en er wordt gezorgd voor een extraatje met onze pensioen- en reiskostenregelingen.

Plons!

Ben jij de planner/receptioniste die wij zoeken en voel je je aangesproken door de familiecultuur van VLM? Solliciteer dan nu en wie weet ben jij binnenkort het nieuwe, stralende gezicht waar wij naar op zoek zijn! Solliciteren is eenvoudig; met één klik op de knop laat je ons weten dat je geïnteresseerd bent en nemen wij contact met je op!

Wij hebben vanuit VLM het vertrouwen gekregen dat wij ze op een juiste wijze kunnen ondersteunen met de zoektocht naar nieuwe familieleden. Het wordt dus enorm gewaardeerd als je ook solliciteert op deze vacature en niet direct bij VLM. Scheelt hen weer tijd en daarbij heb je bij ons meer kans om uitgenodigd te worden op een kennismakingsgesprek, want daar hebben wij alle tijd voor. Zij spenderen hun tijd liever aan een juiste waterstroom!



Gevraagd

  • Salaris obv ervaring tussen de € 2.300,- en € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis
  • Meteen op contract bij onze klant
  • Deel uitmaken van een echte werkfamilie
  • Pensioenvoorziening
  • Reiskostenvergoeding
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in