+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Meerkerk.
Laad meer vacatures

Schilder (26 Maart 2024) Meerkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Als schilder maak je binnen- en buitenruimtes mooi met verf. Je werkt bij verschillende soorten klanten, zoals particulieren en bedrijven. Je doet veel verschillende dingen, zoals schuren, schilderen en houtrot behandelen. Je werkt samen met een collega en elke dag is anders. Je krijgt de kans om bij een familiebedrijf te werken dat veel waarde hecht aan kwaliteit. Ook kun je punten sparen voor leuke uitjes of cadeaus. Een keer per jaar is er een gezellige barbecue met je collega's. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als Schilder zorg jij voor mooie en afgeschilderde ruimtes. Jij gaat het binnen- en buitenschilderwerk verzorgen bij de mensen. Je komt dus geregeld bij de klanten over de vloer. Als Schilder bij dit bedrijf verricht je werk bij Particulieren, zakelijk, overheid, woningstichting, kerken, WBV en molens. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren het schuren/ afbranden van diverse ondergronden, gronden en aflakken, texen, glaszetten, afkitten en houtrot behandelen. Je gaat op pad met een vaste collega waarmee je na verloop van tijd mee kunt lezen en schrijven. Kortom een super afwisselende functie met genoeg uitdaging. 


Ben jij het?

Als Schilder heb jij oog voor detail en ben je communicatief vaardig. Je werkt netjes met liefde voor het schildersvak. Je gaat pas tevreden naar huis als de klant tevreden is. Bij onze klant krijg je de kans om écht mooi werk te maken en dat vind jij ook belangrijk. Daarnaast voldoe jij aan de volgende criteria: -   Minimaal 1 tot 2 jaar ervaring als schilder (Geen ervaring? Bel, Whatsapp of mail ons voor de mogelijkheden!) -   Een afgeronde schildersvakopleiding is een pré   -   In het bezit van een VCA of bereid deze via ons te halen  -   In het bezit zijn van een rijbewijs is een pré 


Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke baan als schilder bij een professioneel bedrijf. Hier krijg je de kans om mooi werk te maken met veel afwisseling. Tevens heeft dit bedrijf een grote klantenkring door heel Limburg en Brabant dus je kunt vaak dicht bij huis werken.   -  Een salaris tussen €2.300,- en €3.500,- bruto per maand -   Keuze mogelijkheden in het pensioen dat het beste bij jou past: Stipp, BPF Schilders  -   Mogelijkheden voor een vast contract bij goed functioneren -   Trainingsprogramma's: VCA, houtrotcursus, hoogwerker cursus etc. -   Deelname aan hét Faber spaarprogramma. Hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Je bouwt al punten op bij ieder gewerkt uur!  -   Ieder jaar een gezellige barbecue met al jouw Faber collega's!


Waar jij werkt

Je bent welkom bij een traditioneel familiebedrijf, door vader overgedragen aan zoon. Het is een groeiende multiculturele organisatie, deze dagelijks bezig is het met innoveren in technieken en materialen. Een bedrijf niet alleen gespecialiseerd in schilderwerk, maar ook in vloercoatings. Kwaliteit staat bij dit schildersbedrijf hoog in het vaandel, maar is er ook voldoende mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in