+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Meppel.
Laad meer vacatures

Uitvoerder bij Van Spijker Infrabouw Meppel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Connect You

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Connect You

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.400 - € 4.600 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van infraprojecten als uitvoerder bij een gerenommeerd familiebedrijf dat bekend staat om zijn bruggenbouwersmentaliteit en grensverleggende projecten. In deze rol leid je dagelijks teams op diverse uitdagende projecten, waarbij je zowel op de bouwplaats als achter je bureau opereert. Geniet van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto, laptop, en telefoon, naast een solide pensioenregeling, en de kans om je talenten te ontwikkelen binnen een hecht team dat waarde hecht aan teamwork en ambitie. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een echte teamplayer die zijn medewerkers optimaal weet in te zetten én het overzicht kan bewaren? Dan hebben wij diverse uitdagende projecten waar jij als uitvoerder aan de slag kunt!
Wat ga je doen? Als uitvoerder geef je dagelijks leiding aan een team medewerkers op één of meerdere van onze mooie projecten. De grootte van jouw team hangt af van de omvang van het project. Samen met de projectleiding en hoofduitvoering coördineer jij het project en houd je de werkbegroting en het tijdsschema nauw in het oog. Dit doe je op basis van de contracteisen en tekeningen. Daarnaast weet jij met jouw heldere communicatie en mensgerichte instelling het beste uit jouw team te halen, op een veilige manier. Het ene moment loop je op de bouwplaats en geef je aanwijzingen, het andere moment zit jij achter je computer in de keet en maak je een planning voor de inzet van mensen, materiaal en materieel.
Wat breng jij mee? Je hebt een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur civiele techniek) en hebt daarnaast enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare technisch organisatorische functie binnen een soortgelijk bedrijf. Je bent fulltime beschikbaar en je woont op een voor jou acceptabele reisafstand van Meppel.
Wat bieden wij? Als uitvoerder bij Van Spijker wordt je ingeschaald in de cao Bouw en Infra. Jouw salaris is afhankelijk van jouw ervaring. Een telefoon, laptop en auto behoren tot de basisuitrusting. Daarnaast kent de bouw een goede pensioenregeling via BPF Bouw. Werken bij Van Spijker betekent werken in een hecht team, we maken het werk echt samen! Kwestie van teamwork, passie en ervaring. Collega's staan er altijd voor open om elkaar te helpen en zijn trots op de projecten die ze met elkaar maken. Ambitie? Binnen onze organisatie geldt dat als je laat zien wat je in je hebt en dit met veel enthousiasme doet, je van ons alle ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen en te groeien.
Over ons Van Spijker Infrabouw B.V. is een familiebedrijf dat al 42 jaar aansprekende infraprojecten in Nederland realiseert. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manier om de ruimte om ons heen te benutten. We zijn nou eenmaal geboren bruggenbouwers en grenzenverleggers. Binnen dit familiebedrijf vinden we het belangrijk goed te zorgen voor onze collega’s. Als nieuwste familielid krijg jij inspraak op de manier van werken en krijg je veel ruimte om je eigen nieuwe bruggen te bouwen en je zo te ontwikkelen.


Gevraagd

IBIS-TRAD
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in