+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

MEDEWERKER MAGAZIJN / CHAUFFEUR BESTELBUS (B) Middelharnis

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ADS Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

We zoeken iemand die van afwisseling houdt. Je werkt grotendeels in het magazijn, maar gaat ook met onze bestelbus op pad om producten te bezorgen. Je maakt klanten blij door op tijd en met een glimlach te leveren. Het is een kans om te groeien in een familiebedrijf. Elke dag is anders! Je krijgt een salaris dat past bij wat je doet, plus vakantiegeld en een extra maandsalaris. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Ter aanvulling van het team is onze klant op zoek naar een enthousiaste en gedreven medewerker voor de combinatie magazijn/bestelbus. Jij werkt ca. 80 % van de werktijd in het magazijn en houdt jij je bezig met het klaarzetten van orders, het laden en lossen van de goederen met behulp van een heftruck of reachtruck, controleren van uitgaande leveringen en voorzien van de juiste (ADR) etikettering.  Voor de resterende werktijd bezorg jij met onze bestelbus de producten bij de klant, dit is onder andere bij akkerbouwers, fruittelers of tuinders. Jij wordt het visitekaartje van ons bedrijf dus dit doe jij met een lach op jouw gezicht!

Functie-eisen:

Wij vragen:

Een enthousiaste, klantgerichte persoonlijkheid met ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt MBO werk/denk niveau met een rijbewijs B in the pocket.

Heb jij een ADR certificaat, een heftruck of reachtruckcertificaat, VCA certificaat en een BHV diploma? Dat is mooi meegenomen, heb je dit nog niet (1 of meerdere) maar ben jij wel bereid om dit te behalen? Dan is deze job vast iets voor jou!


Wij bieden:

Wij Bieden:

Een fulltime functie bij een gezond Nederlands familie bedrijf in de agrarische sector, waar een persoonlijke en informele werksfeer hangt.

Je hebt een breed scala aan werkzaamheden waardoor geen dag hetzelfde is en bevalt de baan bij jou maar ook bij onze klant? Dan is een rechtstreeks dienst verband een van de mogelijkheden.

Als groeispecialist moedigen zij ook de groei van de medewerkers aan, zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen indien gewenst.

Je ontvangt een salaris afgestemd op jouw werkervaring en de functie, vakantiegeld en een 13e maand!



Aanbod

In overleg, afhankelijk van opleiding en ervaring
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in