+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nuth.

Elektrotechnisch Coördinator - Enerlynk, omgeving Eindhoven Nuth

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Enerlynk

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.200 p/m
  • Bonusregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Enerlynk zoeken we een Coordinator Installatiepartners die helpt bij het verduurzamen van woningen. In deze rol bouw je waardevolle samenwerkingen op en zorg je dat alles goed loopt. Je werkt met een innovatief platform en maakt echt verschil. Je taken zijn onder andere nieuwe partners vinden, hen helpen starten, en zorgen dat ze goed werk leveren. Ook is het jouw taak om problemen op te lossen en te zorgen dat alles soepel verloopt. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Elektrotechnisch Coördinator Installatiepartners Enerlynk - (Fulltime) Waarom is dit de baan voor jou? Wil jij elke dag opstaan met het gevoel dat je echt iets goeds doet voor de wereld? Bij Enerlynk zoeken we in de omgeving van Eindhoven een Elektrotechnisch Coördinator Installatiepartners die met ons werkt aan een betere toekomst. Met ons innovatieve platform transformeren we de huidige manier van woningverduurzaming. Als Elektrotechnisch Coördinator Installatiepartners bij ons dynamische team word je een onmisbare speler in het realiseren van onze heldere missie: het verduurzamen van zoveel mogelijk woningen. Wat ga je doen? Als cordinator installatiepartners bij Enerlynk ben jij de sleutel tot het opzetten, uitbreiden en onderhouden van waardevolle partnerschappen. Je taken zijn veelzijdig: 1. Acquisitie installatiepartners. 2. Het voeren van gesprekken om de samenwerkingsmogelijkheden te bespreken, en het informeren over de voorwaarden van de samenwerking. 3. Onboarden nieuwe installatiepartners. 4. Opbouwen en onderhouden van sterke relaties met installatiepartners. 5. Beheren van de plannning en coördinatie van werkzaamheden van installatiepartners. 6. Waarborgen van de kwaliteit van installatiewerkzaamheden en keuringen. 7. Multitasken en meerdere projecten en partners tegelijkertijd beheren. 8. Proactief anticiperen op uitdagingen en oplossingen bieden. 9. Feedback verzamelen, processen evalueren en verbeterpunten indentificeren.

Gevraagd

Wie zoeken wij: Bij Enerlynk zijn we op zoek naar een enthousiaste goede planner met sterke communicatieve vaardigheden, die ons team komt versterken. Als jij graag in een dynamische omgeving werkt en een bijdrage wilt leveren aan onze missie, dan zoeken wij jou! Hier is wat je nodig hebt om succesvol te zijn in deze rol: 1. Je hebt een vakdiploma Elektrotechniek MBO 4 2. Technische expertise, je hebt kennis van installatieprocessen, bij voorkeur met ervaring in keuringen. 3. Goed kunnen plannen. 4. Je bent organisatorisch sterk. 5. Je bent kwaliteitsgericht. 6. Teamplayer 7. Sterke communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, met een duidelijke overdracht van technische informatie. 8. Het vermogen om sterke relaties op te bouwen en te onderhouden met onze installatiepartners. 9. Ervaring met acquisitie en onboarding. 10. Proactief, je kan anticiperen op mogelijke uitdagingen en oplossingen bieden voordat problemen zich voordoen. 11. Analytisch denkvermogen. Je kan feedback verzamelen, processen evalueren en verbeterpunten identificeren.

Aanbod

Wat bieden wij: • Een uitdagende functie binnen een dynamisch en snelgroeiend bedrijf. • Ruimte om zelfstandig te werken en echt bij te dragen aan duurzaamheid. • Mooi salaris €2.600-€3.200 (fulltime, afhankelijk van ervaring) • Reiskostenvergoeding • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. • Deelname aan een geweldig team. • Teambuilding- en bedrijfsuitjes. • Bonussen afhankelijk van de bedrijfsgroei en het bereiken van de doelstellingen.

Salaris

€ 2.600 - € 3.200 p/m
Op fulltime basis en afhankelijk van ervaring
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in