+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oisterwijk.
Laad meer vacatures

(afstuderend) Mondhygiënist Oisterwijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Rovidam

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Rovidam

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 7.000 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van mondzorg in een tandartspraktijk met een uitstekende sfeer en een breed scala aan specialisaties. Als mondhygiënist speel je een cruciale rol in het verstrekken van voorlichting en het uitvoeren van mondzorgkundige behandelingen. Geniet van de ondersteuning van een ervaren team, moderne apparatuur en de mogelijkheid om je werktijden af te stemmen. Plus, profiteer van onze gratis jobmatching service om jouw ideale werkplek te vinden. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

In de regio van Oisterwijk werken als mondhygiënist? Dat kan! Wij zoeken voor een praktijk een collega voor 16-24 uur per week! Loondienst of ZZP, alles bespreekbaar.


Jouw talent wordt hier gewaardeerd!

Tandartsenpraktijk met prima sfeertje zoekt een mondhygiënist. Wil jij aan de slag bij deze zeer sympathieke club, lees dan even verder.


Wat kan Rovidam allemaal voor je betekenen:

Wacht niet totdat er allemaal dingen op je pad komen, creëer zelf je pad! Rovidam helpt je daar graag mee. Terwijl jij achteroverleunt, gaan wij meteen voor je aan de slag om een praktijk te vinden waar jij met jouw ervaring het beste tot je recht komt! Makkelijker kan toch niet? Solliciteer! We brengen je in contact met praktijken die aansluiten bij jouw wensen en ambities. Wij staan voor je klaar in het hele land en regelen jobs gratis!


Hoe ziet deze baan eruit?

In deze functie ben je als mondhygiënist verantwoordelijk voor het geven van de juiste voorlichting en het uitvoeren van mondzorgkundige behandelingen. Je houdt je bezig met parodontale- en preventieve behandelingen. Daarnaast voer je bij de meeste patiënten een PKT-test om de patiënt te ondersteunen in het verbeteren van de mondhygiëne.


Wat heb je in je bagage?
  • Je beschikt over een diploma Mondzorgkunde (HBO). Ben je bijna afgestudeerd reageer dan ook;
  • Je hebt uiteraard kennis van mondhygiëne, tandheelkundige aandoeningen en behandelmethoden;
  • 16-24 uur per week beschikbaar; de voorkeur gaat uit naar dinsdag, woensdag en vrijdag; Jouw werktijden stemmen ze gezamenlijk af.
  • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om patiënten op hun gemak te stellen;
  • Teamspeler met een positieve en proactieve instelling.
Omschrijving tandartspraktijk

Met maar liefst meer dan 9 behandelkamers biedt deze praktijk in de regio Oisterwijk een uitgebreide service aan patiënten. Binnen deze praktijk hebben ze een groot scala aan specialisaties zoals implantologie, endodontologie, orthodontie, invisalign, kroon en brugwerk, prothetiek en restauratieve en esthetische tandheelkunde.
Momenteel bestaat ons team uit ervaren tandartsen, ondersteund door een enthousiast team van mondhygiënisten en meer dan 10 preventie, tandartsassistenten en een praktijkmanager.  Binnen de praktijk heb je de beschikking over een OPT apparaat, RSP, microscoop, 3D Scanner, en een Airflow. Deze multidisciplinaire praktijk is pas verbouwd  en heeft een hecht team van professionals die al geruime tijd met elkaar samenwerken en waar de borrels, uitjes en padel toernooitjes zorgen voor de nodige ontspanning. Er is gratis parkeren voor de deur en de bus stopt op 5 minuten lopen van de praktijk.
Uiteraard krijg je een marktconform salaris op basis van ZZP of loondienst!!


Schot in de roos?

Dan hoor ik graag van je!

via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. / 06 30029545

Ref: 20290

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in