+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.
Laad meer vacatures

Jr. farmaceutisch Proces Operator - 5 ploegen Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Pro Industry

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Pro Industry

Gevraagd

  • 33 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.475 - € 3.300 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Kom werken als Proces Operator in ons farmaceutisch team! Bij ons ben je meer dan alleen machinebediener. We zoeken iemand die goed is in zowel het draaiende houden van de productie als in administratie. Je werkt met belangrijke, krachtige en schone producten. Jouw werk is cruciaal voor de kwaliteit en veiligheid van medicijnen. Je lost problemen op en zorgt dat alles goed loopt. Samen met een team zorg je voor topkwaliteit in medicijnproductie. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Neem een prominente rol in ons farmaceutisch team als Junior Proces Operator! Bij ons ben je niet alleen verantwoordelijk voor het bedienen van machines. We verwelkomen teamleden die ook goed zijn in administratieve taken, proactief zijn bij verbeterprojecten en gedijen in een omgeving waar hygiëne, kwaliteit en veiligheid centraal staan. Word lid van ons team en groei mee binnen een bedrijf dat jouw ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan!

Als Junior Operator in het productieproces ben jij een cruciale schakel binnen ons team, waarbij je rapporteert aan de Manager Operations en werkt met een team van 15-20 operators. Jouw taken omvatten het zelfstandig uitvoeren van verschillende taken in de productie van medicijnen.Met gebruik van krachtige grondstoffen en werken met steriele producten is jouw precisie en netheid van groot belang, niet alleen voor de integriteit van het medicijn, maar ook voor je eigen veiligheid. Het nauwkeurig invullen en controleren van documentatie en het proactief aanpakken van problemen met betrekking tot veiligheid, kwaliteit en efficiëntie zijn essentiële aspecten van jouw rol. Voeg je bij ons team en speel een belangrijke rol in het waarborgen van hoogwaardige medicijnproductie! Welke taken ga jij oppakken?Bedien de machines en beheer het productieproces met zorg.Volg nauwgezet de voorschriften voor veiligheid, hygiëne en milieu in de farmaceutische sector.Voer controles uit tijdens het proces om ervoor te zorgen dat de productie binnen de specificaties blijft.Zorg voor nauwkeurige documentatie en grijp snel in bij afwijkingen.Meld storingen aan machines direct en ondersteun monteurs bij het oplossen ervan.Spring bij waar nodig, van het demonteren en reinigen van apparatuur tot het uitvoeren van extra taken.Draag ideeën aan voor verbeteringen, neem deel aan projecten en werk samen met andere afdelingen om innovatie te stimuleren.

Gevraagd

Ben jij enthousiast voor deze uitdaging?
  • Ben je op zoek naar groei en ontwikkeling? Een diploma op minimaal MBO niveau 2 is vereist, met bij voorkeur een achtergrond op MBO 2/3 niveau.
  • Jouw nauwkeurigheid is van onschatbare waarde: je werkt ordelijk, houdt alles schoon en volgt de voorschriften nauwgezet, met een scherp oog voor detail en een talent voor accurate documentatie.
  • Of je nu zelfstandig werkt of als onderdeel van een team, jij staat je mannetje.
  • Veranderingen zijn voor jou geen probleem, maar een kans om te schitteren in een dynamische omgeving.
  • Met jouw positieve instelling en proactieve aanpak motiveer je anderen om het beste uit zichzelf te halen.
  • Het zetten van een extra stapje? Dat doe je graag, altijd met de behoeften van de gebruiker in gedachten.
  • Je bent sterk in communicatie en teamwerk: jouw samenwerkingsvaardigheden zijn van onschatbare waarde.
  • Altijd bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan: jouw leergierigheid brengt je ver, bijvoorbeeld met trainingen of cursussen in farmaceutische vaardigheden of proces techniek.
Bent je klaar om uw talent te tonen? Word lid van ons team en draag bij aan een succesvolle toekomst!

Aanbod

Bij ons bedrijf bieden we meer dan alleen een baan - we bieden een kans op groei en ontwikkeling! Hier zijn enkele van de fantastische voordelen die je kunt verwachten:Een aantrekkelijk salaris tot wel € 3.300,- bruto per maand, inclusief gemiddeld 22% aan ploegentoeslagen.Een werkomgeving die niet alleen schoon, maar ook rustig is - een perfecte setting om jouw beste werk te leveren.Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden die bijdragen aan jouw welzijn en tevredenheid.Een rol met voldoende verantwoordelijkheid die aansluit bij jouw talenten en ambities.Talloze mogelijkheden voor zowel persoonlijke als professionele groei binnen ons bedrijf.Ben jij klaar om jouw loopbaan naar nieuwe hoogten te tillen? Sluit je dan aan bij ons team en zet de eerste stap naar een veelbelovende toekomst! Solliciteer vandaag nog of bel ons direct op 073-2033000.

Bedrijfsomschrijving

Pro Industry helpt vakmensen graag aan een mooie carrière binnen de procesindustrie. Hiervoor beschikt Pro Industry over een uitstekend netwerk in de procesindustrie alsmede jarenlange ervaring in deze branche. Pro Industry wil het samen met jou gaan maken in de procesindustrie!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in