+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwkoop.
Laad meer vacatures

Medewerker technische dienst Nieuwkoop

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LaRock Werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m (bruto)
 

Locatie

Nieuwkoop
 

Vacature in het kort

Duik in de wereld van techniek bij een toonaangevende ontwerper en fabrikant van gesmede producten. Als medewerker technische dienst speel je een cruciale rol in het onderhouden van (electro)installaties en machines, en het uitvoeren van ontwerp- en programmeerwerk. Je staat aan de voorgrond van het waarborgen van optimale prestaties in onze productiefaciliteit. Een en veelzijdige functie waarbij jouw expertise telt! Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een ontwerper en fabrikant van gesmede producten voor afmeer-, zwaar hijs-, ankerbehandeling- en tuigagetoepassingen, gevestigd in Nieuwkoop, zijn we op zoek naar een medewerker technische dienst. De huidige medewerker gaat binnenkort met pensioen, dus daarom is het tijd voor een opvolger. Misschien ben jij dat wel!

Deze rol betreft een veelzijdige en technische baan waarbij jouw expertise centraal staat. Dankzij jouw kennis en inzet blijven alle (electro)installaties en machines in en rondom de productiefaciliteit in optimale conditie. Spreekt dit jou aan, lees dan vooral verder!

Je houdt je bezig met het ontwerpen, tekenen, programmeren en aanpassen van elektronische installaties en besturingen. Wanneer er elektrische storingen zijn voer jij inspecties en onderzoeken uit om de oorzaak te vinden en het probleem op te lossen. Je zorgt er daarnaast voor dat de machines, installaties en gebouwen tijdig worden onderhouden of worden geïnstalleerd. Ook ben je verantwoordelijk voor het tijdig (laten) uitvoeren en registreren van verplichte keuringen voor gereedschappen en productiemiddelen. Verder behoort het installeren en onderhouden van software voor machines, technische installaties en gebouwen tot jouw takenpakket.

Je houdt ten alle tijden de technische dossiers van productiemiddelen up-to-date. Tot slot onderhoud je het contact met leveranciers en (externe) installateurs.

Gevraagd

Onze opdrachtgever is een toonaangevende ontwerper en fabrikant van gesmede producten voor afmeer-, zwaar hijs-, ankerbehandeling- en tuigagetoepassingen. Het is een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1923. De klanten van het bedrijf waar je voor komt te werken bevinden zich met name in de energiemarkt zoals de offshore- en windmolen industrie.

Voor deze rol is het belangrijk dat je een goed beeld hebt van de productieprocessen. Daarnaast is het van belang dat je goed kunt plannen en over een organisatorisch vermogen beschikt. Verder werk je oplossingsgericht, ben je flexibel en denk je in mogelijkheden.

Verder vragen we het volgende:
  • Je hebt een elektrotechnische opleiding afgerond of vergelijkbaar op minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie (pré);
  • Je beschikt over kennis van elektrotechnische systemen en installaties;
  • Je beschikt over kennis en ervaring met het ontwerpen, tekenen en programmeren van PLC besturingen en visualisatie software;
  • Je beheerst de programma’s Codesys, Galileo en Eplan (pré);
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal. Duits is een pré
Wat wij bieden
  • Je ontvangt een salaris tussen de €3000,- en €4500,-, CAO Metaal en Techniek;
  • Je komt te werken in een collegiale werkomgeving binnen hecht familiebedrijf;
  • Een platte organisatie met korte lijnen;
  • Jaarlijks meerdere uitjes met het team.


Aanbod

LaRock Werkt wil haar kandidaten graag goed leren kennen. Wij nodigen kandidaten daarom altijd eerst uit op ons kantoor in Roelofarendsveen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. We horen graag jouw verhaal, bespreken de vacature en kijken of er een match is met onze opdrachtgever. Zien wij een match? We stellen je dan graag voor aan onze opdrachtgever!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in