+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Fijnmatig assemblagewerk Cleanroom, Roermond Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Adecco

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,06 p/u
  • Pensioenregeling, Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Bij Medtronic in Kerkrade kun je aan de slag in de cleanroom. Hier maak je bloedcirculatiepompen voor openhartoperaties. Het werk is belangrijk en afwisselend. Je werkt in een team en zorgt samen voor topkwaliteit. In de cleanroom is het schoon en er is altijd muziek. Je kunt genieten van een fijne werksfeer en evenementen. Ook is er aandacht voor jouw gezondheid, met een bedrijfs-fysiotherapeut en oefeningen op de werkplek. Plus, er zijn veel kansen om door te groeien. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij écht impact maken op de kwaliteit van leven van anderen? Word dan medewerker cleanroom bij Medtronic in Kerkrade en geef betekenis aan je werk! Bij Medtronic geniet je niet alleen van luxe voorzieningen, zoals een bedrijfskantine, maar werk je met collega's die even gedreven zijn als jij.

Wat ga je doen?

Aan de hand van tekeningen, werkinstructies en procedures zet je bloedcirculatiepompen in elkaar. Deze pompen worden gebruikt bij openhartoperaties. Ze zorgen ervoor dat de bloedsomloop tijdens zo’n operatie buiten het lichaam van de patiënt op gang blijft. Belangrijk werk dus! Het werk van een medewerker cleanroom bij Medtronic is afwisselend. Sets worden in kleine hoeveelheden geproduceerd en je handelt ze per order samen met je team af, voordat je aan een nieuwe set met weer andere specificaties begint. Uiteraard zorgen jullie samen voor topkwaliteit!

Je werkt volgens de voorschriften van Medtronic, onder toezicht en begeleiding, en je houdt ervan om uiterst geconcentreerd te werken. Tijdens zo’n openhartoperatie mag er natuurlijk niets mis gaan. Kwaliteit gaat echter altijd boven hoeveelheid, waardoor de werkdruk goed in balans is.

Je werkt in een cleanroom en daarom draag je speciale kleding die alles behalve je gezicht bedekt.

Werktijden:

Je kunt fulltime of parttime (vanaf 32 uur/week) aan de slag! Er wordt in 2-ploegendienst gewerkt en de diensten zijn als volgt:

  • Ochtend: 5.45 tot 14.15 uur
  • Middag: 14.45 tot 23.15 uur

Waar ga je werken?

Medtronic is een marktleider op het gebied van medische technologie, variërend van pacemakers tot stents en insulinepompen. Over de hele wereld vertrouwen miljoenen mensen voor hun gezondheid op de producten van Medtronic. In Kerkrade produceert Medtronic bloedcirculatiepompen die worden gebruikt tijdens levensreddende openhartoperaties. Voor elk land en zelfs voor elk ziekenhuis gelden unieke specificaties voor deze pompen. Dat maakt het werk van de medewerker cleanroom belangrijk, interessant en afwisselend.

In de cleanroom klinkt de hele dag muziek. Het werk is er, vanzelfsprekend, erg schoon en er is een optimale klimaatbeheersing. Je werkt nauw samen met je team, met als resultaat een hele fijne werksfeer. In de pauze kun je terecht in een bedrijfsrestaurant mét catering! Bij Medtronic worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd, met als hoogtepunt het jaarlijks terugkerende Patiënt Event. Heel Medtronic Nederland komt dan bij elkaar en hoort indrukwekkende en bovenal inspirerende verhalen van patiënten, gevolgd door een feest.

Het werk is staand en bij Medtronic is dan ook volop aandacht voor jouw gezond en veilig werken. De werkplek is op jou afgestemd en een bedrijfs-fysiotherapeut helpt iedereen fit te blijven, met oefeningen op de werkplek. Tot slot zijn er talloze doorgroeimogelijkheden binnen Medtronic.

Medtronic in Kerkrade is met de auto gemakkelijk bereikbaar vanuit Vaals, Maastricht of Sittard en verwelkomt je graag!

Wat vragen wij?

  • Je beheerst Nederlands in woord en geschrift
  • Je werkt graag in een 2-ploegendienst
  • Je werkt nauwkeurig en precies

Het is belangrijk dat je eigen vervoer hebt, want de locatie is lastig te bereiken met het openbaar vervoer, zeker tijdens late diensten. Tot slot is langdurig staand werken voor jou geen probleem.

Wat bieden wij?

  • Een uurloon van € 15,06 incl. 13,5% ploegentoeslag
  • Reiskosten €0,23 per km met een max van 20 km enkele reis
  • Een baan voor een lange periode en uitzicht op een vast contract bij Medtronic
  • 8,33% vakantietoeslag
  • 25 vakantiedagen (bij fulltime werken)
  • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag
  • Gratis toegang tot alle trainingen in de Adecco Academy

Enthousiast geworden? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton! Heb je nog vragen of wil je eerst wat meer info, neem dan contact op met Wendy via +31 6 5328 1092

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in