+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.
Laad meer vacatures

(leerling) automonteur Citroën m/v/x Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Peakman

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij Citroen Van Beek in Roosendaal zoeken we een Leerling Automonteur. Je krijgt de kans om in een top team te werken en veel te leren. We zijn een erkend leerbedrijf met de beste Citroen experts. Je gaat werken met de nieuwste technieken en gereedschappen. Als je laat zien wat je kan, is er zelfs kans op een baan na je stage. We bieden een fijne sfeer waar jouw inzet echt telt. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Voor onze vestiging Roosendaal zoeken wij per direct een Leerling Automonteur. Zoek jij een stageplaats binnen een erkend leerbedrijf met ervaren technici en moderne tools? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Voor onze vestiging Roosendaal zoeken wij per direct een Leerling Automonteur. Zoek jij een stageplaats binnen een erkend leerbedrijf met ervaren technici en moderne tools? Dan ben je bij ons aan het goede adres. En wie weet wordt je na afloop van je stage wel onderdeel van ons vaste team! Als Leerling Autotechnicus krijg je bij ons alle mogelijkheden om je te ontwikkelen en zelfstandig mee te werken. In onze werkplaats verzorgen we het onderhoud en reparaties voor het merk Citroën . Naast personenwagens zijn dit ook lichte bedrijfswagens. Onze leermeester begeleid je tijdens je stage zodat je steeds meer klussen zelfstandig kunt uitvoeren. De werkplaats is goed georganiseerd en voldoet aan de laatste stand van ontwikkeling in autotechniek en gereedschap.


Over het bedrijf

Werken bij Citroën Van Beek is werken bij een ambitieuze en groeiende organisatie. En…wij weten echt álles over Citroën. Met meer dan 55 jaar ervaring als officiële Citroën dealer, kennen wij deze auto’s als geen ander. En omdat de klant bij ons absoluut op nummer één staat, is ons familiebedrijf al jaren op rij uitgeroepen tot beste Citroën dealer van Nederland.


Wat wij vragen

Kun jij je niets leukers bedenken dan elke dag sleutelen aan de onderdelen van auto’s in een mooi garagebedrijf? Dan zoeken we jou! Je hebt passie voor auto’s en interesse in techniek en gaat binnenkort starten of bent al bezig met de opleiding tot autotechnicus (BOL/BBL). Daarnaast is het natuurlijk handig als je in de buurt van onze vestiging woont.


Wat wij bieden

Werken bij Van Beek betekent ook werken in een leuk team. Er heerst hier een prettige en informele werksfeer waarbij inzet en ambitie worden gezien en gewaardeerd. Als tijdens je stage blijkt dat je goed in ons team past dan mag je zeker terugkomen en ligt er een contract voor je klaar! Mooier kan niet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in