Afstand
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
10.793

Vacatures Rotterdam

.
Pagina 1 van 216

Zoek in vacatures in Rotterdam. Hier vind je banen in de gemeente Rotterdam waaronder parttime, fulltime, bijbanen, vakantiewerk, maar ook als je wil werken in Rotterdam in een winkel, de schoonmaak of een ziekenhuis.

Laad meer vacatures


Vacatures per opleidingsniveauVacatures per uren

Dus wil je werken in de gemeente Rotterdam of zoek je vacatures van bijvoorbeeld de hogeschool in de stad? Je kunt solliciteren bij de GGD en bij de Port of Rotterdam, net als bij andere grote bedrijven en instellingen. Wij laten je de vacatures zien voor parttime banen en voor fulltime functies, natuurlijk op de verschillende opleidingsniveaus. Dus wil jij werken in de horeca of zoek je naar een HR-vacature? Gaat het je om de openstaande vacatures voor doktersassistent, in de gaven of op de klantenservice van een van de grote bedrijven? Je kunt in Rotterdam werken als koerier en bij Rotterdam Airport, net als in de culturele sector of bijvoorbeeld bij PostNL. Wij laten je zien welke bedrijven er op zoek zijn naar nieuw talent.
Vacatures vinden: compleet overzicht
Hoe kun je alle vacatures vinden? Of juist gericht zoeken? Wij helpen je de vacatures in Rotterdam te vinden waar je naar op zoek bent. Dus zoek je een functie op jouw opleidingsniveau of voor de jaren ervaring die je hebt? Met de filters voorkom je dat je door het complete aanbod met functies en banen heen moet. In plaats daarvan krijg je alleen te zien wat er voor jou relevant is. En wat er bij je past, zodat de kans groot is dat je daarop wilt solliciteren. En dat het bedrijf je uitnodigt natuurlijk, zodat je er misschien binnenkort al op gesprek kunt. Andersom kun je natuurlijk door alle beschikbare vacatures in Rotterdam heen bladeren. Dus ben je gewoon benieuwd naar wat er allemaal beschikbaar is? Of weet je niet goed wat je zoekt, behalve dat het iets anders moet zijn dan dat je op dit moment doet? Geen probleem, dan laten we je gewoon zien waar je allemaal uit kunt kiezen. Je kunt in Rotterdam de vacatures vinden waar je naar op zoek bent. Of je laten inspireren met het complete overzicht. Op die manier weet je zeker dat je in ieder geval niets over het hoofd zal zien. Bekijk in welke functies je parttime of fulltime aan de slag kunt. En ontdek waar bedrijven en organisaties naar op zoek zijn, met nieuw talent zoals jij dat ze graag aan zich willen binden.
Vind jouw baan: handige filters
Als je meer gericht op zoek wilt hebben we daarvoor allerlei handige filters. Je vindt jouw baan door bijvoorbeeld aan te geven wat het opleidingsniveau is waarop je zoekt. Of hoe ver het van Rotterdam af mag liggen, zodat de reistijd niet te hoog op zal lopen. Weet je precies in welke functie je wilt werken? Of zoek je alles behalve een bepaalde baan of werk bij een bepaald bedrijf? Je kunt het gewoon online aangeven in een zoekopdracht. En daarnaast gebruik maken van een aantal andere filters, zoals die voor:
  • Bedrijfsgrootte
  • Wil je graag werken bij een klein bedrijf met 1 tot 10 medewerkers? Iedereen kent elkaar en jullie vormen samen een hecht team. Of wil je werken bij een middelgroot (11 tot 50 medewerkers) of een groot (51 tot 250 medewerkers) bedrijf? Je kunt zelfs aangeven dat je zoekt naar een functie bij een zeer groot bedrijf, dus met 251 of meer medewerkers. Op die manier vind je jouw baan die goed bij je past.
  • Type werkgever
  • Heb je eerder gewerkt voor directe werkgevers en ben je nu op zoek naar werving en selectie? Is het precies andersom? Of maakt het je op dit moment niet veel uit? Je kunt dat online aangeven. We laten je dan alleen de vacatures in Rotterdam zien die goed passen bij de manier waarop jij graag jouw baan wilt vinden.
Tip: uiteraard kun je de verschillende filters gewoon met elkaar combineren. Dus weet je precies wat je zoekt of kom je stap voor stap dichterbij het type vacature dat je zoekt? Wij helpen je jouw baan te vinden, zowel met de filters als met het complete overzicht van beschikbare banen.
Solliciteren op een baan: zo doe je dat
En heb je de vacature gevonden waar je al een tijdje naar op zoek was? Solliciteren op een baan was nog niet eerder zo makkelijk. We begrijpen namelijk heel goed dat het best een stap kan zijn om naar het bedrijf toe te gaan. In plaats daarvan kun je dat gewoon online doen. Je hebt de mogelijkheid om meteen online te solliciteren. Dat betekent dat je aan kunt geven dat je er graag wilt werken. Je kunt solliciteren op de baan door online jouw gegevens te delen, samen met jouw cv en een motivatiebrief. Op die manier geef je aan wie jij bent, wat jouw ervaring en achtergrond is en waarom je er graag wilt werken. Als het bedrijf daar enthousiast van wordt is de kans groot dat je binnenkort al op gesprek mag komen.
Vacatures in Rotterdam
Dus zoek je naar vacatures in Rotterdam en wil je graag online solliciteren op een baan? Wij maken het je makkelijk. Bekijk het complete aanbod aan vacatures of ga gericht op zoek, bijvoorbeeld met de filters die er beschikbaar zijn. Wij laten je zien waar je allemaal kunt werken en zorgen natuurlijk regelmatig voor nieuwe banen. Dus zit er op dit moment niet bij waar je naar zocht? Geen probleem, kom binnenkort gewoon nog eens terug. Of schrijf je online bij ons in. Dan sturen we je bijvoorbeeld e-mails als er nieuwe vacatures beschikbaar komen in Rotterdam. Op die manier ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwe banen waarop jij kunt solliciteren.
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in