+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiedam.
Laad meer vacatures

(Eerste) Monteur Elektrotechniek Schiedam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Eneco

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 4.284 p/m

Vacature in het kort

Voor Team Warmte zoeken we Elektro technici die willen groeien via de Eneco Bedrijfsschool. Je zorgt dat elektronische delen van warmte installaties goed blijven werken. Je leert ook over WTB. Je taak is belangrijk: niemand mag in de kou staan. Je werkt op unieke plekken zoals bij tuinbouwbedrijven, in technische ruimtes en zelfs onder het Hilton en een tunnel. Je doet verschillende werkzaamheden en houdt alles netjes bij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Voor Team Warmte zoekt Eneco meerdere Elektro technici, die door willen leren en groeien via de Eneco Bedrijfsschool. In deze rol zorg je er voor dat de elektronische delen van warmte installaties bij zakelijke klanten blijven draaien. Zo kan je je Elektro kennis inzet en leren over WTB.

Als Eerste Monteur Elektro heb je de verantwoordelijke taak niets en niemand in de kou te laten staan. Samen met je collega’s verricht je (geplande) preventieve en correctieve werkzaamheden aan elektrische regelinstallaties. Hierbij kom je op diverse unieke locaties waaronder bij tuinbouwbedrijven, technische ruimtes van woonwijken en gebouwen (bijv. onder het Hilton in Rotterdam en een tunnel onder de A2). Zo heeft elke regio wel zijn bijzondere plekken. Daarnaast voer je werkzaamheden uit aan het leidingnet en aansluitingen bij klanten thuis. Gedurende de dag houdt je de administratie van je eigen werkzaamheden bij zodat alles overzichtelijk blijft.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris tussen €2.800 en €4.284
  • FlexBudget van 24% bovenop je brutosalaris
  • Storingstoeslagen komen hier ook nog bovenop
  • Opleidingsmogelijkheden en kansen om door te groeien
  • Veilig werken met topklasse materiaal
  • Bijdragen aan de energietransitie en duurzame oplossingen
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Klik op de link en ontdek in een paar clicks of de vacature bij je past. Via whatsapp of email kan je vervolgens nog vragen stellen en hebben wij nog wat vragen om je bij de juiste vestiging en recruiter voor te stellen.



Bedrijfsomschrijving

Of we nu energie opwekken, opslaan, verkopen of verhandelen. Eneco biedt je de kans om in de hele energieketen aan de slag te gaan. En tuurlijk, bij pionieren horen uitdagingen. Maar die kunnen we aan. Zo komen we elke dag een stapje dichter bij een duurzamere toekomst. Als je bij ons werkt heb je veel kennis en vakmanschap om je heen. Of je nu buiten op locatie of op kantoor werkt, je bent snel onderdeel van het team. We komen vaak samen om iedereen te betrekken bij wat er speelt. Daar hoort af en toe natuurlijk ook gezellige borrel bij. Onze klanten zijn divers, en wijzelf ook. Van talent hebben we bij Eneco nooit genoeg. Dus laat van je horen en solliciteer.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in