+40 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schelluinen.

Liftmonteur Schelluinen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Doenpersoneel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Doenpersoneel

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 2.800 p/m

Vacatureomschrijving

Heb jij technisch inzicht en vind je het leuk om iedere dag onderweg te zijn? Dan is deze functie voor jou op het lijf geschreven!

Als liftmonteur bij dit bedrijf ben jij iedere dag al vroeg op de zaak. Allereerst doe je samen met je collega's een lekker bakje koffie en bespreek je de dag door die gaat komen. Daarna verzamelen jullie samen de verschillende materialen om vervolgens in de bus te springen om naar de locatie te gaan van het eerste project. Eenmaal aangekomen gaan jullie het gehuurde materiaal naar wens van de klant volledig opbouwen. Dit kunnen steigers zijn, hangbruggen maar daarnaast ook bouwliften. Het is dus belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt.
Je dit doet dit onder alle geldende veiligheidsnormen en als jullie klaar zijn is het tijd om door te rijden naar de volgende klus.

Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur van verschillende materialen en machines. Dit kunnen hoogwerkers zijn, minihijskranen, bouwliften, bouwkranen en klimmaterialen. De organisatie is gevestigd in omgeving Gorinchem waar ze een mooie locatie hebben en een eigen werkplaats.  

Indien jij technisch inzicht hebt, in het bezit van je VCA of bereidt bent om deze te behalen en daarnaast je B rijbewijs hebt ben jij de geschikte nieuwe collega!

Je komt te werken bij een platte en toegankelijke organisatie waarbij betrokkenheid voorop staat. Daarnaast is het naast het harde werken onderling gezellig en is er ruimte voor een grapje op zijn tijd. Daarnaast doet de organisatie er alles aan om ook het team hecht te houden doormiddel van bedrijfsuitjes en iedere vrijdagmiddag na werktijd een gezellige borrel.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in