+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schijndel.
Laad meer vacatures

Machinaal houtbewerker gereedschapproductie Schijndel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde machinaal houtbewerker die wil bouwen aan een mooie toekomst. Als jij een passie hebt voor hout, gedreven bent, een doorzetter en graag wilt doorgroeien binnen ons bedrijf, dan ben jij degene die we zoeken! Sluit je aan bij ons dynamische team en maak deel uit van een bedrijf waarin jij het verschil kunt maken. Het zagen van halffabricaten uit planken op een semi-automatische lintzaag. Kwaliteitsbeoordeling van hout. Houtbewerking zoals afkorten, schaven en frezen. Het instellen van houtbewerkingsmachines. Machines voorzien van hout en afvoer gereed product. Verpakken en stapelen van producten. Het buigen van stelen.

Wij bieden:

Een geweldig team van enthousiaste mensen in een vriendelijke en open cultuur. De kans om te leren van ervaren collega's met veel kennis. Ruimte voor jouw ideeën en inbreng. Doorgroeimogelijkheden op lange termijn. Gezellige bedrijfsuitjes en activiteiten met onze actieve personeelsvereniging. Fijne werktijden van maandag t/m vrijdag (07:30 - 16:30). Conform de CAO voor de houtverwerkende industrie. Een schone en nette werkomgeving. Fruit op het werk. Traktatie op jouw verjaardag en een leuk presentje. Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis volgens de CAO. 25 vakantiedagen en 15 ADV dagen. Uitzicht op een vast contract.

Wij vragen:

Interesse in hout. Zelfstandig kunnen werken maar ook goed functioneren in teamverband. Een aanpakker en doorzetter. Leergierigheid. Kennis van hout is een pluspunt maar kan ook bij ons worden geleerd. Nederlandse taalvaardigheid. Geen 9-tot-5 mentaliteit. Affiniteit met afwisselend werk. Beschikbaarheid op korte termijn.

Waar ga je werken:

Bij ons, een bloeiend familiebedrijf met meer dan twee eeuwen aan geschiedenis. Als onderdeel van ons team ben je verantwoordelijk voor de soepele doorstroom van diverse gereedschappen in onze houtproductie, van ruwe blokken hout tot prachtig geassembleerde eindproducten. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een groeiend bedrijf dat niet alleen oog heeft voor duurzaamheid en vooruitgang, maar ook voor het welzijn van haar medewerkers.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in