+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sevenum.
Laad meer vacatures

Schilder Sevenum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ben je klaar voor een nieuwe stap in je schildersloopbaan? Bij onze projecten laat je dagelijks zien dat jouw expertise verder reikt dan alleen het aanbrengen van verf. Of het nu gaat om tex op muren of lakwerk op kozijnen, deuren en plinten, jij beheerst het vak tot in de kleinste details. Hard werken is voor jou vanzelfsprekend! Het hele jaar door werk je aan prachtige projecten, van gloednieuwe appartementencomplexen tot bekende winkels of musea. Zie je jezelf hier al aan de slag?


Ben jij het?

Als schilder in de regio Sevenum heb je ervaring met verschillende soorten schilderwerk, van particuliere opdrachten tot grootschalige projecten. Je beschikt over een geldig rijbewijs en eigen vervoer indien nodig. Het hebben van een geldig VCA-certificaat is een pluspunt, maar als je deze nog niet hebt, bieden we de mogelijkheid om deze via ons te behalen. Je staat open voor nieuwe uitdagingen binnen een schildersorganisatie met omvangrijke projecten. Zelfs zonder ervaring in het schildersvak zijn we bereid om met jou in gesprek te gaan en de mogelijkheden te onderzoeken.


Wat wij bieden

Als schilder bij Faber Personeel ontvang je een salaris tussen €2.600,- en €2.900,- bruto per maand. Vanaf je eerste werkdag bouw je pensioen op, waarbij je kunt kiezen tussen Stipp of BPF Schilders. Bij goed functioneren streven we ernaar je een vast contract aan te bieden. Binnen ons bedrijf is er voortdurend ruimte voor groei en ontwikkeling. Twee keer per jaar bieden we trainingen of opleidingen aan, zoals houtrotreparatie of een hoogwerkercursus. Jouw inzet als schilder wordt gewaardeerd, daarom organiseren we verschillende activiteiten zoals barbecues, borrels en verrassingsgeschenken. Bij Faber Personeel hanteren we een spaarprogramma, waarbij je bij ieder gewerkt uur punten verzamelt die je kunt inwisselen voor leuke uitjes of cadeaus.


Waar jij werkt

Het schildersbedrijf waar jij aan de slag gaat, is gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk, evenals glas- en spuitwerk. Het team bestaat uit 7 ervaren collega-schilders, allen met expertise in nieuwbouwprojecten. De diversiteit van de projecten is opmerkelijk, variërend van nieuwbouw en Verenigingen van Eigenaren (VvE's) tot monumentale panden, waaronder appartementencomplexen, stadsvernieuwingsprojecten en bedrijfspanden. De werkzaamheden beslaan een breed geografisch gebied in heel Limburg. Kortom, een werkomgeving met veel variatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in