+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.
Laad meer vacatures

Monteur Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

PART Techniek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

We zijn op zoek naar een monteur die het team van onze opdrachtgever in de werkplaats in Leeuwarden komt versterken. Werktuigbouwkundige constructies met hydrauliek, elektrotechniek en mechatronica: het heeft voor jou geen geheimen. Of nog wel, maar je bent gemotiveerd om deze te ontdekken en je alles eigen te maken wat je hier leert. Je werkt nauw samen met jouw collega’s, een team van ongeveer vijftien man. Daarnaast heb je collega-monteurs in de buitendienst. Zij verrichten montage- en servicewerkzaamheden in jachten en schepen in heel Nederland en daarbuiten. Spreekt die buitendienst jou ook wel aan? Op basis van jouw ervaring en wensen kijken we naar de beste invulling van de functie. Volledig in Leeuwarden met een vast team, of ook gedeeltelijk op pad – alleen of met een collega – in Nederland of wereldwijd. Er is veel mogelijk bij onze opdrachtgever.



Gevraagd

Je bent oplossings- en servicegericht en zorgt ervoor dat klanten een perfect systeem krijgen afgeleverd. Verder ben jij een ‘sleutelaar’ met twee rechterhanden; de handyman van de vriendengroep. Je bent goed voorbereid, werkt netjes en nauwkeurig en laat je niet gek maken door (tijds)druk. Je bent een aanpakker, een harde werker en bereid om nieuwe dingen te leren. Je werkt zelfstandig, maar voelt je ook goed op je plek in een team.

  • Je hebt een Technische mbo-opleiding afgerond;
  • Je hebt relevante werkervaring als monteur en kunt werken vanaf tekeningen. Ook stage-ervaring is welkom;
  • Basiskennis van hydraulische techniek en elektrisch schakelen/PLC-techniek zijn een pré;
  • Enthousiast, leergierig en niet vies van hard werken.


Aanbod

Werken bij de opdrachtgever van PART Techniek betekent onderdeel zijn van een team van gedreven mensen, met passie voor techniek en luxe jachtbouw. Door de unieke wensen van haar klanten kom je niet snel een standaard product tegen. Als betrokken werkgever bieden ze een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en een collegiale werksfeer. SVerder krijg je:

  • Een salaris dat past bij jouw werkervaring, kennis en verdere achtergrond
  • Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Metaal en Techniek
  • Ruime mogelijkheden voor opleiding en training
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid. Talent binden ze graag!


Bedrijfsomschrijving

PART Techniek heeft door de jaren heen een groot netwerk ontwikkeld in voornamelijk Noord-Nederland. PART Techniek is een technisch bemiddelaar wat zich volledig richt op techniek en mogelijkheden biedt voor eenieder die toe is aan die eerste of volgende stap in zijn of haar carrière. We zoeken, bemiddelen en begeleiden talent in elke fase van zijn of haar carrière. Of je nu MBO-, HBO- of WO-niveau hebt. Of je nu junior, medior of senior bent. Of je nu machines bedenkt, tekent, bouwt, onderhoudt of vernieuwd. PART Techniek helpt jou om die belangrijke juiste keuze te maken!
Door onze jarenlange ervaring in, passie voor en kennis van de technische sector weten we door een laagdrempelige en persoonlijke aanpak prachtige opdrachtgevers in contact te brengen met de juiste technische professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in