+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Twello.

Chauffeur Bedrijfsafval Twello

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.424 - € 3.068 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij een beginnend of ervaren Chauffeur en ben jij op zoek naar een leuke baan als Chauffeur bij Renewi met toekomst? Jouw dag begint vroeg in de ochtend tussen 6 en half 7, als je daarvoor kiest. Uiteraard begin je de dag met een kopje koffie of thee en heb je even een momentje om bij te praten met jouw collega’s op locatie. Wij zorgen er elke dag voor dat je papieren klaar liggen en je na je koffie rustig op weg kan. Vervolgens stap je samen met je collega's in de wagen om de route van die dag te starten. Radio aan en op naar de eerste bestemming. Nadat jullie alle adressen hebben gehad en de afvalcontainers zijn geleegd, zit je werkdag erop. Samen rijden jullie terug naar de standplaats waar je bent begonnen.

Wij bieden:

- Een bruto salaris tussen de €2.424,88 en €3.068,25 afhankelijk van ervaring. - Je salaris wordt altijd op de woensdag uitbetaald, per week of per 4 weken. - Begin je op tijd, dan ben je ook op tijd thuis. Wil jij bijvoorbeeld je kids van school halen, dan is dat geen probleem. Wil je juist later beginnen en wat langer doorgaan, kan dat ook! - Tijdelijk met uitzicht op vast! - Werkkleding wordt door ons geregeld en betaald en je kunt erop rekenen dat je veilig de weg op kan.

Wij vragen:

- Een geldig rijbewijs C of CE, aangevuld met de Code 95 digitale chauffeurskaart. - Je bent in het bezit van VCA of bereid die te halen. - Goede kennis van de Nederlandse taal, zodat je onze klanten te woord kunt staan.

Waar ga je werken:

In het kort… Het resultaat van ons werk? Minder afval, slimmer (her)gebruik van schaarse grondstoffen en minder CO2-uitstoot. Zo werken we aan een schonere, circulaire wereld waarin afval niet meer bestaat.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in