+50 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

KAM Coordinator Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Building Heroes

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Be a hero

Momenteel is onze KAM Manager ook de HR Manager. Door de groei van ons bedrijf wordt dit echt teveel, dus zijn we ter uitbreiding van het team op zoek naar een KAM Manager.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de drie KAM Coördinatoren en neemt zelf ook een deel van VGW voor jouw rekening.

Je bent verantwoordelijk voor certificeringen (oa. ISO 9001, ISO 14001, VCA**, FSC, PEFC, RGS, SCL, ERB) Veiligheid, gezondheid en welzijn. Incl. Stakeholdersanalyses, SWOT analyses, Meldingen omgevingsvergunningen (AIM Module).

Je zorgt voor campagnes om het draagvlak binnen de organisatie te vergroten en voor campagnes om het veiligheidsbewustzijn te vergroten.

Je zorgt er samen met je KAM Coördinatoren voor dat de organisatie volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden werkt en dat werknemers het werk op een veilige, gezonde en milieubewuste manier uitvoeren. En je signaleert risico’s en kansen.

Verder zorg je er in deze functie voor dat de KAM gegevens en trendanalyses verzameld en geanalyseerd worden, zodat je actieplannen kan opstellen. Tevens rapporteer je deze aan je manager. Je ondersteunt de KAM Coördinatoren bij externe audits en je voert interne audits zelf uit. Tot slot houd je de ontwikkeling bij omtrent de arbo- en milieuwetgeving, zodat je mee kunt denken in de verbeterprocessen. Je rapporteert aan de directie (Manager HR & QSHE)

Benefits

Wij bieden jou:

- Je krijgt een marktconform 4-wekelijks salaris en het salaris wordt altijd netjes op tijd betaald.

- 25 vakantiedagen en 7 ATV dagen en je komt in de schilders CAO.

- Je komt in een renovatie- en onderhoudsbedrijf te werken, welke hipper en minder traditioneel is dan vele anderen in onze branche. Dit blijkt uit o.a. thuiswerken, parttime werken is vaak mogelijk en vlotte collega’s die meedenken.

- Je krijgt een welkomstpakket met leuke cadeaus

- Je kan bij ons deelnemen aan een Topfit programma, waarbij je 6 tot 9 maanden wordt gecoacht door een externe professionele coach. En je mag zelf uitkiezen op welk gebied je gecoacht wilt worden (bijv, een mentale coach, een vitale coach, een financiële coach etc)

Bouwstenen voor succes

Bij voorkeur ben je in het bezit van een Diploma HVK en heb je enkele jaren ervaring in branche (richting bouw of onderhoud).Verder straal je autoriteit/ senioriteit uit en heb je overtuigingskracht.



Bedrijfsomschrijving

Onze klantpartner onderscheid zich van een traditioneel bouwbedrijf. Zij streven erna om de beste te zijn in de branche en het beheer van vastgoed efficiënter en eenvoudiger te maken. De klant staat centraal in onze organisatie, en alles is gericht op het genereren van toegevoegde waarde voor de klant, en voor jouw als professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in