+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Structural Designer Immersion, Utrecht, winstdelingsregeling + auto van de zaak Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Immontec

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van grensverleggende projecten als Structural Designer bij de wereldmarktleider in afzinktechnieken. Bij ons ontwerpteam werk je aan unieke projecten over de hele wereld, met een focus op afzinkoperaties voor tunnels, caissons en windmolenfundaties. Geniet van een veelzijdige rol waar geen dag hetzelfde is, en grijp de kans om je zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen, inclusief de mogelijkheid tot internationale inzet. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij aan de slag bij IMMONTEC, de wereldmarktleider op het gebied van afzinken van o.a. tunnels, caissons en windmolenfundaties? Wij hebben plek voor een Structural Designer die zich binnen ons ontwerpteam gaat richten ten behoeve van afzink operaties voor projecten wereldwijd: Canada, Amerika, Azië, Zuid-Amerika en Europa.

Jouw uitdaging: Structural Designer bij Immontec
Als Structural Designer bij Immontec bevind je je in een afwisselende rol waar geen dag, geen enkel project en werklocatie hetzelfde is. Je werkt vanuit het ontwerp aan een tender, ondersteunt het uitvoeringsteam met je ontwerpkennis en bent verantwoordelijk voor jouw eigen werkgebied. Of het nu gaat om tunnelelementen, caissons of andere objecten, jij bent actief betrokken bij het transport en afzinken ervan. Als dit je aanspreekt, dan zijn wij op zoek naar jou!

Je maakt deel uit van een hecht team van specialisten en krijgt volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarbij is het gebruikelijk dat onze mensen tijdelijk worden ingezet in het buitenland voor afzink- en transportoperaties, met een duur variërend van één week tot vier weken. Langere periodes zullen altijd in overleg worden besproken.

Waar zijn we naar op zoek?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze Structural Designer. Als Structural Designer opereer je proactief binnen ons ervaren ontwerpteam. Binnen onze dynamische bedrijfscultuur zijn veiligheid, kwaliteit en uitvoerbaarheid essentiële begrippen. Je beschikt over relevante technische kennis en goede communicatieve vaardigheden. Werkervaring met FEM-software (Scia Engineer) en goede Excel-vaardigheden is een pré. Als teamspeler ben je assertief en heb je een sterke drive om jezelf verder te ontwikkelen. Wij zullen je daartoe de ruimte geven.

Je werk bestaat uit het vertalen van (klant)eisen in een helder en uitvoerbaar ontwerp. Je maakt zelfstandig de berekeningen voor de onderdelen die nodig zijn voor het afzinken. Hieronder vallen onder andere de afzinkpontons, stalen kopschotten, toetsing van drijvende stabiliteit en ballast systemen. Daarnaast werk je intensief samen met de tekenaar om de berekeningen in tekeningen te verwerken.

Gevraagd

Je beschikt over:
  • Bij voorkeur een afgeronde opleiding in de civiele techniek met constructieve afstudeerrichting op HBO- of universitair niveau.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in de rol van Ontwerper
  • Affiniteit met en ervaring in ontwerpen van staalconstructies geeft je een voorsprong
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Spreek- en schrijfvaardigheid van de Engelse taal op voldoende/goed niveau, Duitse taal is een pré.
Als je minder of meer ervaring hebt dan het genoemde minimum, moedigen we je van harte aan om ook te solliciteren. We gaan graag het gesprek aan om te ontdekken of er een goede match is!

Aanbod

Wat bieden wij je?
Een zeer collegiale en gedreven internationale werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Een vaste baan met perspectief op een langdurige samenwerking en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de bouw-CAO.

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden:
  • Vaste baan met uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris
  • 43 vakantiedagen per jaar
  • Pensioenregeling
  • Winstdelingsregeling
  • Flexibel en hybride werken (standplaats regio Utrecht)
  • Fulltime dienstverband, maar parttime (minimaal 32 uur) is bespreekbaar
  • Auto, telefoon en laptop
Wij zijn een organisatie waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt met een bedrijfscultuur van een ondernemend familiebedrijf: warm, open, met oog voor elkaar en met een sterke focus op duurzame inzetbaarheid en zekerheid voor de lange termijn.

Meer informatie en solliciteren
Ben jij enthousiast, ambitieus en heb je een passie voor uitdagende werkzaamheden? Vind je het leuk om in teamverband aan gave projecten in binnen- en buitenland te werken? Dan ben je bij Immontec aan het juiste adres. Solliciteer vandaag nog en wordt onderdeel van ons team dat altijd streeft naar succes!

Je kunt solliciteren door je CV of LinkedIn profiel te mailen naar Roos Steenvoorden, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Tip
Bij Immontec kun je je hart ophalen met vele gave projecten. Nieuwsgierig naar voorbeelden van onze projecten? Check dan onze website: en volg ons op LinkedIn

Opmerking voor recruiters:
Gelieve niet te reageren op deze vacature. We accepteren alleen directe sollicitaties van kandidaten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in