+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Werken aan Duurzaamheid, Klimaat en de Energietransitie in gemeenteland Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 13e maand, Bonusregeling, Opleidingsbudget, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Gemeenten staan voor grote uitdagingen op het gebied van energietransitie, duurzame mobiliteit, circulaire bouw en klimaatadaptatie. Deze vragen om een integrale aanpak en ambitieuze professionals met lef. Yacht biedt de mogelijkheid om jouw kennis en ervaring in te zetten in uitdagende rollen binnen het fysieke domein, zoals Adviseur Milieu of Projectleider Warmtenet. We ondersteunen je met kennisdeling, opleidingen en persoonlijke begeleiding. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Gemeenten staan voor een scala aan uitdagingen op het gebied van energietransitie, duurzame mobiliteit, circulaire bouw en klimaatadaptatie.

Energietransitie:

Gemeenten moeten een balans vinden tussen de behoefte aan hernieuwbare energie en de mogelijke impact op landschappen, biodiversiteit en lokale gemeenschappen. Bovendien moeten ze strategieën ontwikkelen om de overgang naar duurzame energie betaalbaar en inclusief te maken voor alle burgers, met speciale aandacht voor kwetsbare groepen.

Duurzame mobiliteit:

Gemeenten worden geconfronteerd met uitdagingen zoals het verbeteren van de infrastructuur voor alternatieve vervoerswijzen, het verminderen van verkeersopstoppingen en het bevorderen van gedragsverandering bij burgers. Financiering en samenwerking met regionale en nationale overheden zijn essentieel om grootschalige mobiliteitsprojecten te realiseren.

Circulaire bouw:

De bouwsector is verantwoordelijk voor een aanzienlijk deel van de wereldwijde grondstoffenconsumptie en afvalproductie. Gemeenten staan voor de uitdaging om de bouwsector te transformeren naar een circulaire economie, waarin materialen worden hergebruikt, gerecycled en geüpcycled. Dit vereist nieuwe regelgeving, beleidsmaatregelen en samenwerkingsverbanden tussen gemeenten, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en leveranciers.

Klimaatadaptatie:

Met de toenemende frequentie en intensiteit van extreme weersomstandigheden zoals overstromingen, droogte en hittegolven, moeten gemeenten zich voorbereiden op de gevolgen van klimaatverandering. Dit omvat het versterken van de infrastructuur, het creëren van groene ruimtes voor waterberging, het herstellen van natuurlijke habitats en het ontwikkelen van vroege waarschuwingssystemen.

Deze uitdagingen vragen om een heldere koers en lef.

Ben jij een ambitieuze professional en wil jij het verschil maken in gemeenteland?

Het aanpakken van deze uitdagingen vereist een integrale aanpak, waarbij gemeenten samenwerken met burgers, bedrijven, maatschappelijke organisaties en andere overheidslagen. Het vergt ook een langetermijnvisie, innovatief denken en een veerkrachtige houding ten opzichte van verandering.

Bij Yacht denken we mee over hoe jouw ervaring en kennis ingezet kan worden en helpen we jou om de volgende carriére stap te nemen.

D.m.v. kennisdeling, uitdagende opdrachten, opleidingen en persoonlijke gesprekken begeleiden we jouw naar rollen als:

  • Adviseur Milieu
  • Projectleider Warmtenet
  • Omgevingsmanager
  • Programmamanager Energietransitie
  • Beleidsadviseur Mobiliteit
  • E.v.a. uitdagende rollen in het fysiek domein.

Wil je weten over jouw mogelijkheden in deze vakgebieden en wat Yacht voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking

E-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Telefoon: 06-13076423

Videocall inplannen:



Gevraagd

  • Je hebt een HBO/WO opleiding Planologie, Sociale Geografie, Spatial Planning, Ruimtelijke Planning, Duurzaamheid, Klimaatstudies, Environmental and Infrastructure Planning, of vergelijkbare achtergrond of werkervaring
  • We zijn niet alleen op zoek naar ervaren collega’s, ook voor zij-instromers en afgestudeerden met gemeentelijke ervaring zijn er ruime mogelijkheden. 
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed gevoel voor bestuurlijke politieke verhoudingen. 
  • Je houdt van afwisseling en kunt snel schakelen tussen verschillende opdrachten. 
  • Het is een pré als je gemeentelijke ervaring hebt opgedaan; 


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Primaire arbeidsvoorwaarden

Uiteraard verschillen de voorwaarden per functie; ga echter uit van een bruto maandsalaris marktconform CAR-UWO schaal 9, 10 of 10a afhankelijk van je kennis en ervaring, max € 5621.- Je krijgt van ons:

  • 12 x je maandsalaris
  • Een 13e maand die periodiek naar rato wordt uitgekeerd
  • 8,33% vakantiegeld berekend over 12 maandsalarissen

Contractvorm

  • Minimaal een jaarcontract, waar we graag toewerken naar een onbepaalde tijdscontract
  • Je krijgt altijd 100% van jouw salaris betaald gedurende jouw arbeidsovereenkomst

Secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Pensioen Plus regeling (opbouw vanaf dag 1)
  • Jaarlijks netto € 3500,- opleidingsbudget
  • Netto €750,- om jouw thuiswerkplek in te richten
  • Mogelijkheid tot bonussen
  • 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. 40 uur
  • Reiskostenvergoeding
  • Thuiswerkvergoeding

Meer weten over jouw mogelijkheden bij Yacht?

Plan dan een vrijblijvende online kennismaking via:

Of stel je vragen per email via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of telefoon (06-13076423)



Bedrijfsomschrijving

Bij Yacht kun je alle kanten op:Kom je in dienst bij Yacht, en voer je diverse projecten uit bij onze opdrachtgevers? Daarvoor kennen we een prima CAO met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een lease-auto behoort bij sommige functies tot de mogelijkheden. Minstens even interessant zijn je ontwikkelmogelijkheden; leerzame projecten, aangevuld met opleidingen en cursussen. Want jezelf blijven ontwikkelen vinden we bij Yacht erg belangrijk.Geef je de voorkeur aan een dienstverband direct bij onze opdrachtgevers? Dat kan, want werving & selectie maakt een belangrijk deel uit van onze dienstverlening. Nieuwsgierig? Ik vertel je er graag méér over. Je mag mij natuurlijk ook mailen via [email protected] of even bellen via 06-13076423Lees meer over werken bij Yacht Engineering https://www.yacht.nl/professionals/vakgebieden/engineering/construction-infrastructure Waarom Yacht?Uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties, een groot netwerk en volop ontwikkelingsmogelijkheden: dat zijn de voordelen van werken bij Yacht. Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien. We zoeken samen naar opdrachten die bij je passen en helpen je om je ambities waar te maken. Via opleidingen en coaching bijvoorbeeld, maar ook door je uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, kennissessies en inspirerende uitjes. Via ons heb je toegang tot een netwerk van duizenden professionals die hun kennis maar wat graag met jou delen.Wil je weten over jouw mogelijkheden in deze vakgebieden en wat Yacht voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismakingE-mail: [email protected] Telefoon: 06-13076423  Videocall inplannen: https://bit.ly/ContactCaspar
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in