+50 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Machinebankwerker / Gereedschapsmaker Varsseveld

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

In Person Lichtenvoorde

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 12,58 - € 17,54 p/u

Vacatureomschrijving

De gereedschappen die nodig zijn om de producten voor onze klanten te kunnen produceren worden mede in onze eigen gereedschapsmakerij ontworpen, vervaardigd, omgebouwd en gerepareerd. Verder hebben wij vaste partners waar grote projecten onder gebracht kunnen worden. De projectvoortgang wordt nauwlettend gevolgd om de door de klant gewenste levertijd te bewaken.

Het periodieke onderhoud aan de productiegereedschappen wordt door onze eigen ervaren gereedschapsmakers uitgevoerd. De combinatie van product en gereedschap garandeert dat kennis en ervaring binnen ons bedrijf beschikbaar is en vormt de basis voor kwaliteit, verbetering en continuïteit. Je kan fijnmetaalbewerkingstechnieken toepassen en problemen oplossen.



Gevraagd

Om deze positie succesvol te vervullen beschik je over een MBO werk- en denkniveau (voorkeur WTB of een vergelijkbare achtergrond). Je hebt bij voorkeur al enige kennis van stempels / matrijzen / gereedschappen. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en je weet middels een goede helikopterview overzicht te houden in de lopende zaken. Je bent communicatief vaardig, weet prioriteiten te stellen, streeft continue verbeteringen na en hebt een proactieve houding m.b.t. de werkzaamheden die jouw pad kruisen.



Aanbod

Binnen onze organisatie werken wij met een gedreven en enthousiast team waar je onderdeel van uit zult gaan maken. Je komt te werken onder de CAO voor Metaal & Techniek. Als organisatie investeren we elke dag in mensen en machines vanuit de “continuous-improvement” overtuiging. Stilstand is achteruitgang, verbeteringen leiden tot nieuwe toepassingen en mogelijkheden in de techniek voor onze medewerkers. Fulltime - Parttime is bespreekbaar, vaste aanstelling




Bedrijfsomschrijving

In 60 jaar tijd is het bedrijf is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende toeleveranciers op het gebied van hightech plaatbewerking.Een breed geoutilleerd machinepark bestaande uit de modernste geautomatiseerde technieken maakt een optimale 24/7 productie mogelijk, alsmede door de dagelijkse kwalitatieve inzet van onze enthousiaste technische specialisten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in