+40 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Weert.

Metaal medewerker Weert

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Trixxo

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15 - € 20 p/u

Vacature in het kort

Hou je van werken met metaal en zoek je een nieuwe uitdaging? Wij zoeken mensen zoals jij, met of zonder ervaring, om ons team te versterken. Bij ons kom je in een groep van vakmensen die elkaar helpen en samenwerken. We vinden teamwork en goede communicatie belangrijk. Je kunt je creativiteit en ideeën kwijt. Het werk is afwisselend en je kunt laten zien wat je kunt. Samen zorgen we voor kwaliteit. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Voor onze opdrachtgevers in regio Roermond zijn we op zoek naar metaal medewerkers. Veel of weinig ervaring het is allemaal welkom!

Hey jij daar! Ben jij gepassioneerd door metaalbewerking en op zoek naar een uitdagende carrière in deze boeiende sector in de regio van Roermond? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons team van vakbekwame metaalbewerkers!


Wat wij bieden

Maar het gaat niet alleen om het werk zelf. Bij ons maak je deel uit van een hecht team van professionals die elkaar ondersteunen en samen streven naar uitmuntendheid. We geloven in het belang van teamwork en open communicatie, en we moedigen initiatief en creativiteit aan. Als je gaat kijken naar een salaris zit je tussen de €15 en €20 bruto per uur.

Dus, als jij klaar bent om je passie voor metaalbewerking om te zetten in een lonende carrière, solliciteer dan nu via Trixxo!


Wat wij vragen

Als metaalbewerker bij ons bedrijf krijg je de kans om je talenten te laten schitteren in een omgeving die innovatie en vakmanschap hoog in het vaandel draagt. Of het nu gaat om het verspanen van onderdelen, het lassen van constructies of het vormgeven van metalen tot hoogwaardige producten, jouw vaardigheden zijn de ruggengraat van ons succes.


Over het bedrijf

Maar het gaat niet alleen om het werk zelf. Bij ons maak je deel uit van een hecht team waar samenwerking en ondersteuning centraal staan. We geloven in het vieren van successen en het stimuleren van elkaar om het beste uit onszelf te halen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in