+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Weert.
Laad meer vacatures

Procesoperator Food bij Perfetti van Melle Weert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ProfCore

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
ProfCore

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.188 - € 2.622 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling, Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Perfetti Van Melle kun je aan de slag als procesoperator food. Je gaat werken met bekende merken zoals Fruittella en Mentos. Ook zonder ervaring in de procesindustrie kun je solliciteren als je een achtergrond hebt in de foodindustrie. Je krijgt een goed salaris en een extra ploegentoeslag. In deze functie werk je in 3 ploegen, elke week op een ander tijdstip. Elke dag is anders, je werkt op verschillende plekken en doet verschillende taken. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Ga jij het maken bij Perfetti Van Melle? Via ProfCore kun jij als procesoperator food aan de slag bij deze producent van onder andere Fruittella, Look-O-Look en Mentos. Wel een achtergrond in de foodindustrie, maar nog geen ervaring in de procesindustrie? Ook dan kun je solliciteren! We bieden je een mooi salaris van € 2.188 tot € 2.622 (bruto) per maand plus 20% ploegentoeslag. Smaakt dat naar meer? 

Wat ga je doen?

  • Productielijnen instellen en ombouwen
  • Productieprocessen monitoren en eventueel bijsturen
  • Oplossen en voorkomen van storingen

Als procesoperator food ga je productielijnen instellen en ombouwen en productieprocessen monitoren en bijsturen als een door jou of je collega’s uitgevoerde kwaliteitscontrole daarom vraagt. Storingen los je snel en goed op en probeer je in de toekomst te voorkomen. Ook denk en help je mee in het verbeteren van processen.

Geen twee werkdagen hebben dezelfde smaak. Je gaat werken op verschillende plekken en kunt daarin dagelijks rouleren. De ene dag bereid je het deeg voor, de andere breng je de glanslaag aan. Zo kun je elke dag van een ander walletje snoepen.
Je gaat werken in 3 ploegen en draait wekelijks afwisselend ochtend- (6.00 - 14.30 uur), middag- (14.30 - 22.30 uur) of nachtdiensten (22.30 - 6.30 uur).



Gevraagd

  • Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van levensmiddelen- of procestechnologie óf bent bereid je VAPRO A of B te behalen
  • Ervaring in de foodindustrie of met productieprocessen
  • Een goede beheersing van het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk

Een relevante opleiding en ervaring zijn natuurlijk lekker. Maar nog belangrijker is je interesse in installaties en processen en voorliefde voor voedingsmiddelen. Je gaat namelijk aan de slag bij een opdrachtgever die geen dag stilstaat en van medewerkers verwacht dat zij meebewegen. Wij en je opdrachtgever juichen het van harte toe als jij je wilt door ontwikkelen tot procesoperator B of C.



Aanbod

Wat biedt ProfCore?
  • Maandsalaris van € 2.301 tot € 2.622 (bruto) plus 20% ploegentoeslag
  • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
  • Mogelijkheid opleidingen te volgen en je verder te ontwikkelen

Je ontvangt een basissalaris tussen de € 2.188 en € 2.622 (bruto) per maand, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Daarbovenop krijg je nog een aantrekkelijke ploegentoeslag van 20%, reiskostenvergoeding en korting op je verzekeringen. Met minstens 25 verlofdagen (o.b.v. 40 uur), houd je genoeg tijd over voor je familie, vrienden en hobby’s.

Je krijgt direct een jaarcontract en bij goed functioneren bieden we je maar al te graag een vast dienstverband aan. Als jij en je opdrachtgever toch niet bij elkaar passen, ga je met je projectmanager op zoek naar ‘n andere job. Hebben we even geen werk voor je? Dan krijg je ‘gewoon’ 90% van je salaris doorbetaald en loopt je pensioenopbouw door.
Na een korte inwerkperiode kun je bij ons starten met door ons betaalde cursussen en opleidingen, waarmee we je helpen je ambities waar te maken. Wij doen er alles aan om jou op de juiste plek te krijgen. En dus investeren wij ook in jouw rijbewijs! Want dit zien we, net als onze andere opleidingen, als een investering in jouw carrière. Rijbewijs al in bezit? Dan hebben we een mooie bonusregeling t.w.v. 1500 euro netto!


Wie is ProfCore?

Of je nu een ervaren vakspecialist bent, net begint in de procestechniek of logistiek óf jezelf wilt omscholen: bij ProfCore zit je goed. Bij ProfCore ontdek je als procesoperator, productie- of logistiek medewerker waar je goed in bent of word je nóg beter in je vak. Je ontwikkelt je skills bij een van onze 80 opdrachtgevers in Limburg en Brabant. Al 40 jaar ondersteunen we deze bedrijven die actief zijn in de food, chemie, maakindustrie en logistiek.      

Natuurlijk moet je baan ook in je leven passen. Daarom heb je veel keuze in de invulling ervan. Denk aan kortere of langere projecten en de locatie van de werkplek, maar ook of je ploegen- of dagdiensten wilt draaien. Ook alles daaromheen regelen wij: met de zekerheid van altijd werk en inkomen en alle aandacht voor jouw groei door het bieden van opleidingsmogelijkheden. Zo zorgen we er samen voor dat helemaal op je plek bent bij ProfCore.



Bedrijfsomschrijving

Of je nu een ervaren vakspecialist bent, net begint in de procestechniek of logistiek óf jezelf wilt omscholen: bij ProfCore zit je goed. Bij ProfCore ontdek je als procesoperator, productie- of logistiek medewerker waar je goed in bent of word je nóg beter in je vak. Je ontwikkelt je skills bij een van onze 80 opdrachtgevers in Limburg en Brabant. Al 40 jaar ondersteunen we deze bedrijven die actief zijn in de food, chemie, maakindustrie en logistiek.      Natuurlijk moet je baan ook in je leven passen. Daarom heb je veel keuze in de invulling ervan. Denk aan kortere of langere projecten en de locatie van de werkplek, maar ook of je ploegen- of dagdiensten wilt draaien. Ook alles daaromheen regelen wij: met de zekerheid van altijd werk en inkomen en alle aandacht voor jouw groei door het bieden van opleidingsmogelijkheden. Zo zorgen we er samen voor dat helemaal op je plek bent bij ProfCore.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in