+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wierden.
Laad meer vacatures

Schilder Wierden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Wil jij de zekerheid dat jij als schilder ook de winter door kan werken, een informele werksfeer en daarbij pensioen opbouwen? Sluit je dan aan bij de Faber familie! Als particulier schilder geef jij de woningen kleur. Door de grote diversiteit aan projecten is geen dag hetzelfde. Denk hierbij aan prachtige villa's, scholen, woningen en appartementen. Je werkt secuur en geduldig, en vindt het leuk om de klanten te woord te staan. De schilder is het visitekaartje van het bedrijf en door jouw duidelijke communicatie is het vertrouwen bij de klant al snel gewonnen. Hoe mooi is dat! 


Ben jij het?

Bij voorkeur ben je in het bezit van een afgeronde schildersopleiding. Praktijk ervaring in het schildersvak vinden wij net zo belangrijk. Om bij de klussen te komen is een rijbewijs wel zo makkelijk. En anders heb je altijd de mogelijkheid tot carpoolen. Je bent een gezellige toevoeging aan ons team, en vindt het ook heerlijk om af toe zelfstandig aan de slag te gaan. Het communiceren richting de klant is voor jou geen probleem. 


Wat wij bieden

Wij vinden vakmanschap bijzonder. Naast prachtige projecten en een gezellig team ben jij ook zeker van:

  • Een uitstekend salaris conform de schilder cao tussen de €2.500,- en €3.500,- bruto per periode op basis van ervaring;
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden op kosten van Faber;
  • Een vaste aanstelling op korte termijn? Daar kunnen wij jou bij helpen;
  • Als schilder kies je voor het pensioen dat bij je past als persoon of gezin;
  • Wij hebben werk in jouw omgeving. Geen lange reistijden en op tijd thuis voor het avondeten;
  • Bij Faber krijg je een vast contactpersoon waarbij je met alle vragen terecht kunt. Wij ontzorgen jou volledig. Als het goed gaat met de mens, gaat het beter in zijn vak. Wij komen regelmatig langs om even bij te kletsen (En brengen vaak wat lekkers mee)
Wat biedt Faber nog meer?
Loyaliteit belonen wij met ons unieke loyaliteitsprogramma! Elke gewerkte dag spaar jij hierbij punten. Deze zijn in te wisselen tegen mooie cadeaus! Denk aan leuke uitjes, gereedschap of huishoudelijke benodigdheden. Voor elk wat wils! Om het ultieme Familie gevoel te creëren verzorgen wij jaarlijks een Sinterklaasfeest, zomer- en kerstborrel.

Waar jij werkt

De werkzaamheden voeren zij uit in zowel nieuwbouw- als onderhoudssituaties. Deze worden uitgevoerd in opdracht van particulieren, bedrijven, instellingen, woningbouwcorporaties en andere vastgoedbeheerders. Voor hen staat daarbij voorop dat hun opdrachtgevers te allen tijde tevreden moeten zijn over het eindresultaat. Diversiteit en continuïteit hebben bij een tal van opdrachtgevers een betrouwbare reputatie opgeleverd, die ze graag hoog willen houden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in