+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woerden.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker bij Oudshoorn Hydraulics in Woerden Woerden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Oudshoorn Hydraulics

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Oudshoorn Hydraulics

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Magazijnmedewerker ben je het aanspreekpunt voor het uitgeven van onderdelen en controleer en beheer je de onderdelenvoorraad om een efficiënte en tijdige levering van onderdelen aan klanten en de monteurs te bewerkstelligen. Daarbij ondersteun je in licht technisch assemblage werk. Jouw taken bestaan dus uit: – Aanspreekpunt (intern en extern) – Uitgeven van (bestelde en/of benodigde) onderdelen – Controle van voorraad onderdelen – Beheer van voorraad onderdelen Je komt te werken in een leuk en gezellig team dat elkaar helpt waar nodig en de kennis onderling deelt. Zodoende groeit men gezamenlijk. Aangezien het van het grootste belang is dat je kennis up-to-date is en blijft, wordt je continue op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

Gevraagd

Om je functie goed te kunnen uitvoering, verwachten wij dat je technische affiniteit hebt en bij voorkeur heb je al ervaring als magazijnmedewerker. Verder ben je enthousiast, nauwkeurig en flexibel, heb je uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, een klantgerichte instelling en een gezonde dosis van verantwoordelijkheidsgevoel. Ook is het een pre wanneer je in het bezit van een geldig rijbewijs B. Tenslotte ben jij een zelfstandige teamspeler, wil je graag onderdeel uitmaken van een hecht team in een specialistisch bedrijf en ben je woonachtig te zijn in de ruime omgeving van Woerden.

Aanbod

Werken bij Oudshoorn Hydraulics in Woerden betekent dat je verzekerd bent van een afwisselde baan in een financieel sterk bedrijf met prachtige producten. Jij wordt onderdeel van een hecht team van gedreven specialisten. Daarbij krijg je de kans om actief mee te bouwen aan het (internationale) succes van Oudshoorn Hydraulics. Oudshoorn Hydraulics gaat voor langdurige relaties en successen en investeert graag in je als het gaat om cursussen, bijscholing of benodigde zaken.
Het salaris dat je ontvangt als schademanager wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

Alles wat u nodig heeft op het gebied van hydraulische componenten en systemen, vindt u onder één dak bij Oudshoorn Hydraulics. Het team van specialisten is ervaren en deskundig en richten zich op de verkoop van hydraulische componenten en systemen. Sinds de oprichting in 1973 zijn zij uitgegroeid tot een bekende totaalleverancier voor fabrikanten, industrie, landbouw-, service- en reparatiebedrijven.

Oudshoorn Hydraulics onderscheidt zich onder andere door het aan kunnen bieden van een totaal pakket van kwaliteitsproducten, is exclusief distributeur van vele topmerken, heeft een eigen productie van cilinders, aggregaten en systemen, levert slangassemblages afgestemd op klantwens, heeft een vlotte service en levert wereldwijd!

Naast het uitgebreide assortiment bieden zij klant specifieke diensten en oplossingen aan. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een hydraulisch aggregaat of systeem voor de klant uitwerken en realiseren. Ook beschikt Oudshoorn over een eigen productie van hydraulische cilinders, aggregaten en slangassemblages.
Tenslotte heeft Oudshoorn Hydraulics zeer complete en grote voorraden en zodoende zijn zij in staat om snel te kunnen leveren zonder lange levertijden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in