+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Mijdrecht.
Laad meer vacatures

Bouwkundig Bedrijfsleider Mijdrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maison & Partners

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Zoek je een nieuwe uitdaging als Bouwkundig Bedrijfsleider in de wereld van utiliteitsbouw en luxe woningbouw? Je gaat aan de slag bij een bouwbedrijf met veel ervaring en een hecht team. Je krijgt de kans om te groeien en samen te werken aan mooie projecten. Het bedrijf organiseert regelmatig leuke activiteiten voor het team. Je kunt rekenen op een goed salaris, bonussen op basis van prestaties, een auto van de zaak, en meer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Bouwkundig Bedrijfsleider, waarbij je passie uitgaat naar de dynamiek van utiliteitsbouw en de verfijning van luxe woningbouw? Verlang je naar een omgeving waarin je jouw praktijk ervaring en ruime kennis kan inzetten voor bedrijfsgroei?

Bij dit bouwbedrijf met een rijke historie van ruim 20 jaar, ben je op het juiste adres! Ze staan bekend vanwege de expertise in nieuwbouw en renovatieprojecten binnen zowel de utiliteits- als villabouwsector. Doordat het team blijft groeien, de opdrachten groter worden en omdat zij simpelweg grote plannen hebben zijn zij op zoek naar een ervaren Bouwkundig Bedrijfsleider.

Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijkvoor de bedrijfsvoering, acquisitie van nieuwe projecten, financiën en maak je nog tal of andere belangrijke beslissingen. Je zult deel uitmaken van een dynamische werkomgeving met al een sterk management waarbij er altijd ruimte is voor overleg en kennisdeling.

Het kantoor ligt gevestigd in Alblasserdam en is uitstekend bereikbaar vanuit de grote steden. Momenteel met een team van 20 vaste medewerkers en nauwe samenwerking met diverse onderaannemers, koesteren zij een hechte werkcultuur die wordt gekenmerkt door informele en vertrouwelijke relaties. Regelmatig wordt er binnen de organisatie leuke activiteiten georganiseerd zoals diners en teambuilding-evenementen, waardoor een hechte band ontstaat tussen collega’s.

De klantenkring varieert van particulieren tot investeerders, en het behandelen een breed scala aan projecten, van kleine renovaties tot de bouw van miljoenen villa’s en grote bedrijfspanden. Hun reputatie is gebaseerd op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor zij een groot aantal trouwe klanten hebben.

Als Bouwkundig Bedrijfsleider krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen in een stimulerende omgeving, waarbij je een cruciale rol speelt in de realisatie van diverse bouwprojecten en bijdraagt aan het succes van het bedrijf.


Wat ga jij doen als Bouwkundig Bedrijfsleider?

  • Ontwikkelen en implementeren van strategieën voor bedrijfsgroei, waaronder het identificeren van nieuwe marktkansen en het opzetten van acquisitieplannen.
  • Effectief leiden en managen van het bouwteam, inclusief projectleiders, werkvoorbereiders en vaklieden, om ervoor te zorgen dat projecten op tijd, binnen budget en volgens specificaties worden voltooid.
  • Financieel beheer en het optimaliseren van de winstgevendheid van projecten.
  • Relatiebeheer en klantenservice: Onderhouden van goede relaties met klanten en klachten en feedback om de klanttevredenheid te waarborgen en herhaalde zakelijke kansen te stimuleren.
Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt een ruime bouwkundige achtergrond en bent een strategische denker die altijd opportuniteiten ziet
  • Met voorkeur ervaring met o.a. afdelingen aansturen en financieel beheer
  • Sterke communicatieve skills en houdt het hoofd koel bij lastige situaties
Wat kan jij verwachten?

  • Een salaris dat past bij je ervaring en verantwoordelijkheden. €6500 – €7500 per 4 weken
  • Mogelijkheid tot ruime bonussen op basis van prestaties en bedrijfsresultaten.
  • Auto van de zaak, die je ook privé kan rijden
  • Een uitgebreid pakket met diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, vakantiegeld en vakantiedagen.
  • Professionele ontwikkeling inclusief trainingen en cursussen om je vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Uitdagende omgeving met al genoeg structuur binnen de organisatie
  • Verantwoordelijkheid over een team van 20 man, met ambitie om te groeien

Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan snel, want de werving is al volop bezig! Mocht je vragen hebben bel dan naar 020 80 2200 2 (tussen 8:00 en 19:00) of Neem een kijkje op de website van Maison & Partners.

Deze vacature wordt beheerd door Indy  van Maison & Partners. Dit is overigens het enige recruitment consultancy van Nederland dat enkel bemiddeld in de Bouwbranche. Jij wordt dus altijd geholpen door een specialist!

(Jouw sollicitatie is volledig confidentieel. Wij informeren niemand over jouw kandidatuur zonder jouw toestemming).

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in