+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Katwijk (ZH).

Calculator Woningbouw Katwijk (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maison & Partners

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.267 - € 4.698 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Duik in de wereld van woningbouw als Calculator bij een toonaangevende organisatie die actief bijdraagt aan de Nederlandse cultuur. Werk aan diverse onderhouds- en renovatieprojecten, van klein mutatieonderhoud tot grote renovaties, binnen de Randstad. Geniet van een stimulerende werkomgeving met een auto van de zaak, gratis parkeergelegenheid, flexibele werktijden, en de mogelijkheid om deel te nemen aan innovatieve duurzaamheidsinitiatieven. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Weet jij wat waar is voor je geld? Wil jij werken bij een toonaangevende organisatie die ook echt zijn steentje bijdraagt aan de Nederlandse cultuur? Ben jij op zoek naar een rol waar ook andere calculators aanwezig zijn om mee te sparren?

Of het nu gaat om klein mutatieonderhoud of grote renovatieprojecten om de levensduur te verbeteren, jij draait je hand er als calculator niet voor om! Met 5 filialen door het land, zal jouw vaste basis in Amsterdam-Noord zijn. Vanuit hier werken jullie aan diverse onderhouds- en renovatieprojecten in de Randstad.

Het kantoor is goed bereikbaar en heeft diverse gratis parkeergelegenheden voor de deur, wat superhandig is met jouw auto van de zaak! Als calculator zal je meedenken tijdens de opstartfase en blijf je uiteraard nauw betrokken tot aan de oplevering van het project. Het leuke bij ons bedrijf is dat we de tijd nemen om te sparren over projecten, wat leidt tot geweldige klanttevredenheid, maar ook innovatieve ideeën met betrekking tot duurzaamheid.

De projecten waar jij je mee bezig gaat houden zijn voornamelijk binnen de ring van Amsterdam en betreffen zowel seriematige als vrijstaande en utilitaire woningen, waardoor je genoeg variatie en uitdagingen blijft hebben! Op kantoor zitten ook nog 2 andere calculators, waardoor jullie kunnen sparren over de mogelijkheden tijdens het project. Verder kan je ook altijd afstappen op de andere 20 collega’s die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben!

Onze opdrachtgevers zijn particulieren, VvE’s, maar ook andere zakelijke klanten. Wij staan erom bekend dat we betrokken zijn, professioneel en ook echt een steentje willen bijdragen aan de maatschappij. Binnen onze organisatie zijn we er ook van overtuigd dat we zeker in Amsterdam de “ouderwetse” uitstraling zo lang mogelijk moeten behouden, dit is namelijk onze cultuur!

Tevens zijn wij ook een erkend leerbedrijf, dus als je het leuk vindt, mag je ook je eigen junioren aannemen zodat zij jou kunnen ondersteunen tijdens de projecten.


Wat ga je doen als Calculator Woningbouw?

  • Je bent betrokken bij de initiële fase van het project en biedt ondersteuning bij het opzetten van de benodigde budgetten en ramingen.
  • Je neemt deel aan overleggen met collega-calculators en andere teamleden om ideeën en mogelijkheden te bespreken. Sparren over projecten draagt bij aan creatieve oplossingen en betere resultaten.
  • Je analyseert bouwtekeningen en specificaties om de benodigde materialen, arbeid en andere kosten voor een project te bepalen.
Herken jij jezelf hierin?

  • Minimaal 3 jaar ervaring met het maken van calculaties
  • Een HBO- of WO-diploma in de richting van bouw
  • Je hebt ruime kennis van verschillende bouwmaterialen, bouwprocessen en -methoden waardoor je nauwkeurige kostenramingen kan maken.
Wat kan jij verwachten?

  • Een ruim salaris tussen €3267- €4698 waarbij doorgroeien nog mogelijk is.
  • Ruim 35 vrijedagen en 8% vakantiegeld
  • Een ondersteunende en stimulerende werkomgeving waarin samenwerking, creativiteit en innovatie worden aangemoedigd.
  • Auto van de zaak waardoor je mobiliteit hebt
  • Regelmatig leuke bedrijfsuitjes waardoor er een leuke sfeer op kantoor is
  • Mogelijkheid voor flexibele werktijden, waardoor je een goede balans tussen werk en privé kunt behouden.
  • Studieregeling waarbij je trainingen kan volgen om je professionele vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan snel, want de werving is al volop bezig! Mocht je vragen hebben bel dan naar 020 80 2200 2 (tussen 8:00 en 19:00) of Neem een kijkje op de website van Maison & Partners.

Deze vacature wordt beheerd door Indy  van Maison & Partners. Dit is overigens het enige recruitment consultancy van Nederland dat enkel bemiddeld in de Bouwbranche. Jij wordt dus altijd geholpen door een specialist!

(Jouw sollicitatie is volledig confidentieel. Wij informeren niemand over jouw kandidatuur zonder jouw toestemming).

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in