+50 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.

Software Ontwikkelaar Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Comaen

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 6.500 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van procesoptimalisatie en technologische innovatie bij een warme organisatie die ontwikkeling hoog in het vaandel heeft. Jouw rol als Software Ontwikkelaar is cruciaal in het omzetten van complexe vraagstukken naar praktische oplossingen. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Highlights

– Een warme organisatie met veel ruimte voor ontwikkeling;
– Beschikbaarheid van 32-40 uur per week;
– Salaris tussen de €3500,- en €6500,- per maand o.b.v. fulltime.


Wat ga jij doen

Procesoptimalisatie is een kernonderdeel van onze cultuur. We streven er voortdurend naar om onze klanten te laten opereren met de hoogst mogelijke efficiëntie. We blijven onszelf en onze producten verbeteren. Voor onze ontwikkelafdeling zoeken we ontwikkelaars die frisse perspectieven bieden. We zoeken mensen die op systeemniveau impact durven en kunnen maken en die mee willen denken over hoe ons product nog beter kan. Mensen zoals jij!

Beschik jij over sterke vaardigheden in Java, ben je goed in het analyseren van complexe situaties en heb je kennis van de industriële markt en data-gedreven werken? Dan zijn we op zoek naar jou.

Als Software Ontwikkelaar vorm je het technische hart van de organisatie. Je werkt samen met je team aan het omzetten van complexe wereldvraagstukken naar technologische oplossingen binnen ons product. Je vertaalt klantwensen naar technische specificaties en bepaalt de beste strategie voor de technologische implementaties. Hierbij werk je in een scrum team om op een agile manier technische componenten te ontwikkelen en te leveren.

Wat neem jij mee?

Je hebt een passie voor industriële processen en data-gedreven werken. Je bent analytisch sterk, communicatief vaardig en je hebt een proactieve en innovatieve aanpak. Je vindt snel je weg in nieuwe situaties en je weet hoe je ideeën moet omzetten in praktische oplossingen.


Verder heb je

– Een afgeronde HBO- of WO-opleiding;
– Minimaal 3 jaar ervaring als ontwikkelaar;
– Ervaring met het ontwikkelen van applicatiesoftware op basis van hogere programmeertalen (ervaring met Java is een pré);
– Kennis van relevante technologieën en systemen zoals MySQL, Hibernate, Jenkins, en Continuous Integration.


Organisatie

Bij onze opdrachtgevers richten ze zich op uitdagende infrastructurele projecten verspreid over diverse locaties in Nederland. Hierbij kun je denken aan technisch complexe taken met betrekking tot tunnels, bruggen, sluizen en verkeerslichtsystemen. Daarnaast houden ze zich bezig met de realisatie van verkeerscentrales en energieprojecten, waaronder oplossingen voor elektrisch vervoer, Smart Grids en windparken. Op een doeltreffende en milieuvriendelijke manier passen ze innovatieve technologieën toe. Samenwerking en de uitwisseling van kennis en vaardigheden zijn de pijlers van ons succes.


Hebben wij jou weten te enthousiasmeren?

Voor meer informatie over de vacature SoftwareOntwikkelaar kan je contact opnemen met Monique de Jong op telefoonnummer: 06-15261821 of via e-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Whatsappen voor meer informatie? Stuur mij geheel vrijblijvend een bericht op het bovenstaande nummer.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in