+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeist.

Chauffeur Betonmixer Zeist

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.500 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij deze baan als betonmixerchauffeur begin je de dag met het checken van je wagen. Je laadt de betonmixer en brengt het beton naar de juiste plek. Na het lossen, maak je de wagen schoon. Als je nog geen ervaring hebt, kun je dit leren met hulp. Je krijgt een goed salaris en kans op een vaste baan. Plus, je reiskosten worden vergoed. Dit is jouw kans op een mooie baan in de transportwereld. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Als betonmixerchauffeur zit je bij deze werkgever op de juiste plek. Je dag begint met een zorgvuldige inspectie van je betonmixer, waarna je de wagen laadt en het beton op de gewenste bestemming aflevert. Eenmaal aangekomen op het losadres, wijst de uitvoerder je precies waar je moet lossen. Vervolgens keer je terug naar het centrale punt om je volgende route te starten. Na de laatste route is het van belang dat je de betonmixer grondig reinigt om te voorkomen dat het beton in de wagen opdroogt.

Je werkweek loopt van maandag tot en met vrijdag, waarbij de werkdag begint rond 06:00 of 07:00 uur. We zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C en bij voorkeur ervaring als betonmixerchauffeur. Als je nog niet over die ervaring beschikt, bieden we je de kans om het vak te leren via een interne opleiding met een mentorchauffeur. Bovendien kun je je VCA-certificering behalen. Ben jij klaar voor deze geweldige vaste baan? Stuur snel je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel ons op 030-3076000.


Functie eisen
  • Rijbewijs C en code 95
  • Digitale bestuurderskaart
  • VCA-basiscertificaat is een pre, maar je kunt dit ook via ons gaan halen
Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris conform CAO
  • Salarisindicatie tussen de €650 en €900 bruto per week
  • Uitzicht op een vaste baan
  • Reiskostenvergoeding
IQ Select als werkgever

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in