+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwaag.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker Zwaag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Luba

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Luba

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.318 - € 2.560 p/m

Vacature in het kort

In een fabriek waar kunststof kozijnen worden gemaakt, is er een plek vrij voor iemand die van aanpakken weet. Je gaat niet alleen beslag aanbrengen, maar ook helpen op andere afdelingen. Als je nog niet met een heftruck kunt werken, is dat geen probleem. Hier kun je het leren. Het is een afwisselende baan met kans op een vast contract en mogelijkheden om te groeien. Je komt te werken in een team met een goede sfeer. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

In deze prachtige fabriek worden kunststof kozijnen gemaakt. Als assemblagemedewerker sta je geen moment stil. Een belangrijk onderdeel is het aanbrengen van het beslag. Dit is geen standaardwerk, dus komt enige precisie bij kijken. In een hecht team wordt dit gedaan. Per kozijn wordt er gekeken wat voor beslag erop moet komen. Denk hierbij aan het soort scharnieren etc. Vanaf de bestelling kun je lezen wat erop moet komen. Het is een belangrijk onderdeel van de productie die altijd lekker doorloopt. We zoeken voor deze functie dus iemand die handig is, een tekening kan lezen en vooral houdt van lekker doorwerken. 

Wanneer het druk is op de expeditie afdeling of iemand daar op vakantie gaat of vrij is, ga je op deze afdeling invallen. Denk hierbij aan werkzaamheden als het laden en lossen van vrachtwagens. Jij bent dus veelzijdig en kan ook met een heftruck overweg. Wanneer je nog niet in het bezit bent van een heftruckcertificaat, maar wel de ervaring hebt, kunnen wij helpen om het certificaat te behalen. 

Kortom een leuke afwisselende en uitdagende functie waarbij je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en eventueel door te groeien binnen deze mooie organisatie.


Wat wij bieden
  • Een baan met uitzicht op een vast contract
  • Een Fulltime baan
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Salaris tussen de € 2318 en € 2560 Bruto per maand
Wat wij vragen
  • Jij bent handig 
  • Jij raakt niet snel in de stress
  • Jij bent veelzijdig
Over het bedrijf

Vlakbij Hoorn en Enkhuizen staat deze prachtige fabriek gevestigd in Zwaag. Er heerst hier een goede werksfeer waar je fijne collega's krijgt. Jouw toekomstige werkgever is in 1992 gestart in het West-Friese Hem met de fabricage van kunststof kozijnen en na drie jaar verhuisden ze naar bedrijventerrein Westfrisia in Zwaag. Omdat de productie bleef groeien is er meerdere malen uitgebreid en flink verbouwd. Ook stonden de ontwikkelingen op productgebied niet stil. In deze werkgever vind je een betrokken organisatie die persoonlijk met zijn medewerkers meedenkt en er alles voor over heeft om de gezellige sfeer die er is te behouden.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in