+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Junior Schilder Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.850 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Als junior schilder ga jij met een gezonde dosis enthousiasme beginnen bij een groeiend bedrijf. Je begint de dag met een kop koffie op de zaak waar jullie de projecten bespreken. Jij gaat vandaag onderweg met jouw leermeester naar de klus in Zwolle. Een particulieren klus, spannend maar jij bent weer klaar voor een leerzame dag! Een boeiende dag als junior schilder begint vaak met het voorbereiden van verf, zorgvuldig kiezen van kleuren en het organiseren van de materialen die jij nodig hebt. De eerste verfstreken op een lege muur zetten, voelt als een start vol mogelijkheden. Het zorgvuldig afplakken van de randen en uitproberen van verschillende schildertechnieken maakt de dag ook nog leerzaam. Het samenwerken met ervaren collega's bied niet alleen mogelijkheden om te leren, maar zij zorgen ook voor een gezellige sfeer. Na een leerzame dag bewonder jij het eindresultaat. Dit geeft jou een gevoel van trots en voldoening, waardoor elke dag als junior schilder uniek en waardevol is.


Ben jij het?

Jij bent woonachtig in de kop van Overijssel en beschrijft jezelf als leergierig. Jij bent de junior schilder waar de ambitie van af spat en die elke dag wil werken aan zelfontwikkeling en het streven heeft om zo snel mogelijk schilder te worden. Het is daarnaast handig als jij beschikt over een rijbewijs en fulltime beschikbaar bent (37,5 uur).


Wat wij bieden

Wij bieden jou persoonlijke begeleiding gedurende je loopbaan als junior schilder, zo kan je met al je vraagstukken bij ons terecht en hebben wij kennis van zaken over de branche van A tot Z. Zo kunnen wij altijd dezelfde dag nog antwoord geven op jouw vragen. Wij hanteren uiteraard de schilders CAO wanneer het gaat om jouw arbeidsvoorwaarden, deze CAO is zeer sterk wanneer het gaat om arbeidsvoorwaarden. Om je te blijven ontwikkelen als junior schilder, kunnen wij jou ook 2 opleidingen per jaar bieden, denk hierbij aan: houtrotten, glaszetten, hoogwerkcertifcaat halen of de nieuwste spuittechnieken leren. Daarnaast waarderen wij jou als junior schilder en kan je het volgende verwachten: - Deelname aan het Faber spaarprogramma, bij ieder gewerkt uur spaar je punten voor leuke cadeaus, uitjes en gereedschap - Ieder jaar een gezellige barbecue met al jouw Faber collega's!


Waar jij werkt

Bij dit leuke bedrijf werk je in een groot team. Na een leerzame werkweek als junior schilder wordt er gezamenlijk een vrijdag middel borrel gehouden. Daarnaast wordt de patatkraam op de hoek ook regelmatig bezocht op de vrijdag middag. Kortom, een toffe werkplek met veel mogelijkheden!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in