+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Orderpicker fulltime Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Geen opleiding vereist
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Bonusregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Je kent het wel, lekker online shoppen bij jouw favoriete winkel. Wehkamp natuurlijk! 🎉 Maar hé, wist je dat jij onderdeel kan zijn van deze toffe online winkel? Start bij Wehkamp in Zwolle als orderpicker. Naast een lekker salaris tot wel € 20,21 per uur kom jij ook te werken bij een van onze topwerkgevers. Zo zorgen wij ervoor dat wanneer jij bij ons komt werken, je niks anders meer wil! Lees snel verder, en wie weet spreek ik jou vandaag nog 👇

Wat bieden wij jou
  • Een lekker uurloon tot € 20,21 incl. toeslagen
  • Een vette baan voor langere tijd
  • Reiskostenvergoeding natuurlijk!
  • Bonus van € 250,- als werknemer van de maand! 💰
  • Genoeg afwisseling in je werkzaamheden
  • Koffie of thee? Pak je gewoon in de mooie kantine!
Wie ben jij

Jij hebt onwijs veel zin om te knallen als orderpicker. Verder:

  • Heb jij eigen vervoer om bij Wehkamp te komen
  • Ben je minimaal 2 dagen per week beschikbaar
Wat ga je doen

Als orderpicker bij Wehkamp kun je op verschillende afdelingen werken. Een van je werkzaamheden bestaat uit het picken van orders. Stel je even voor dat je bij een pickstation staat en ál jouw favoriete items komen naar je toe. Vervolgens scan je de producten en voeg je ze toe aan de juiste bestelling. Verder kun je ook bezig met het verwerken van retour pakketjes. Hier check je de kleding op vlekken en geur. Alles in orde? Top! Dan vouw je de kledingstukken weer en doe je ze in de verpakking. Ook kun je als orderpicker bezig gaan met het laden en lossen van vrachtwagens. Want de orders die je hebt verzameld moeten natuurlijk wel verzonden worden! De werkdagen zijn van maandag tot zondag. Er zijn twee diensten beschikbaar, namelijk: 07:00 - 16:30 en 16:00 - 02:00. Liever alleen in de dagdienst of parttime? Geen probleem, de keuze is reuze!🤯

Waar ga je werken

In het meest hypermoderne magazijn van Zwolle natuurlijk. Namelijk bij Wehkamp. Een van de grootste online winkels van Nederland! Cool hè!🔥 Wehkamp zorgt ervoor dat jij werkplezier ervaart! Zo haal je in de kantine heel goedkoop een ontbijt, lunch en zelfs diner. Dat is lekker zeg! Wehkamp is een topper in het organiseren van evenementen voor werknemers. Ook verdien jij als orderpicker leuke bonussen als je een tijdje in dienst bent. En kun je zelfs werknemer van de maand worden. Hoe vet is dat?

Sollicitatie

Wacht niet langer en solliciteer snel als orderpicker bij Wehkamp! Want even eerlijk, wie wil er nu niet werken bij zo’n toffe werkgever?!🚀 Via de bevestigingsmail plan je gemakkelijk een belafspraak met mij in. Hoe geweldig is dat? Toch nog vragen? Geen probleem! Mijn gegevens vind je hieronder. Hopelijk spreek ik je snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in