+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Supply Chain Manager Emmen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.600 - € 6.700 p/m

Vacature in het kort

Als strategische spin-in-het-web binnen onze snel groeiende en innovatieve organisatie, als Supply Chain Manager, speel je een cruciale rol in de planning en coördinatie van onze Supply Chain. Je werkt nauw samen met diverse afdelingen en bent verantwoordelijk voor het financiële aspect van containers. Dit is een unieke kans om je stempel te drukken op een omgeving. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als Supply Chain Manager ben jij de strategische spin-in-het-web binnen een snel groeiende en innovatieve organisatie. De functie omvat strategische planning voor de Supply Chain, inclusief hulpstoffen, grondstoffen en eindproducten. Je werkt nauw samen met collega's van commercie en verlading van de productlocaties, en bent verantwoordelijk voor het financiële aspect van containers in overleg met de commerciële manager.



Gevraagd

Het ideale profiel omvat HBO werk- en denkniveau, ervaring en kennis in Supply Chain coördinatie, S&OP/forecasting, ERP-systemen, en het managen en coachen van een klein team.

Affiniteit met productieprocessen en administratie, een stevige grip op kaders, flexibiliteit, probleemoplossend vermogen, ondernemendheid, betrokkenheid, sterke communicatie- en organisatorische vaardigheden, kwaliteitsbewustzijn, stressbestendigheid, en empathie zijn vereist.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Het aanbod omvat een uitdagende rol bij een internationale, maatschappelijk betrokken en milieubewuste organisatie. Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden, autonomie, en medeverantwoordelijkheid voor de groei van de organisatie worden geboden.

Salarisrange: €4600-€6700 bpm. Na een periode van detachering via Yacht, krijg je een contract bij onze opdrachtgever aangeboden.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is bekend bij Yacht.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in