+50 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Functioneel Applicatiebeheerder Digital Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Univé

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 38 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.776 - € 5.592 p/m
  • 13e maand, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Functioneel Applicatiebeheerder Digital bij ons team, ben je de spil in het waarborgen van de online dienstverlening aan onze leden. Je regisseert het gebruik en de stabiliteit van onze website en mobiele app, en ondersteunt internen bij contentcreatie. Jouw expertise draagt bij aan continue verbetering. Naast een uitdagende rol bieden we een competitief salaris, een dertiende maand, en een uniek arbeidsvoorwaardenkeuzesyteem. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wie ben jij
Jij bent een ambitieuze en ondernemende collega met verstand van IT en bedrijfsprocessen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden waardoor je makkelijk contact maakt met mensen.

Verder vinden we het belangrijk dat je:
  • hbo werk- en denkniveau hebt met een relevante vakgerichte opleiding;
  • minimaal 3 jaar werkervaring hebt als functioneel applicatiebeheerder, bij voorkeur op het snijvlak van Business en IT;
  • nieuwsgierig bent naar nieuwe IT-ontwikkelingen en die toepast in je eigen werkgebied;
  • het leuk vindt om gebruikers te helpen, te coachen en op te leiden;
  • goed kan samenwerken en initiatief neemt;
  • kennis hebt van Agile werken;
  • kennis van de verzekeringsbranche en/of online dienstverlening is een pré;
Wat ga je doen
Als Functioneel Applicatiebeheerder Digital voer je regie over het gebruik, de stabiliteit en continuïteit van onze online dienstverlening via de website en mobiele app van Univé aan onze leden. Daarnaast ondersteun je de interne medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de contentcreatie. Je begeleidt en stemt het releaseproces af met verschillende ontwikkelteams en draagt zo bij aan de continue verbetering van onze dienstverlening. Ook de uitvoering van het incident- en changeproces is bij jou in goede handen.  Staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel, zodat de productie niet verstoord wordt? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Wij zijn op zoek naar een ervaren Functioneel Applicatiebeheerder met affiniteit voor het online domein.

Wat wij bieden
We vragen veel van je in deze uitdagende functie binnen een dynamische organisatie. Maar we hebben je ook veel te bieden. Het salaris ligt tussen de € 45.315 en € 67.105 bruto per jaar op basis van een 38-urige werkweek (inclusief vakantiegeld, een dertiende maand en exclusief variabele beloning).

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden op een rijtje:
  • je krijgt een prima salaris, afhankelijk van je kennis, opleiding en ervaring;
  • 13e maand;
  • variabele Collectieve Prestatie Beloning van maximaal 9% van het jaarsalaris;
  • arbeidsvoorwaardenkeuzesyteem: tijd voor geld of geld voor tijd;
  • 26 vakantiedagen bij een 38-urige werkweek;
  • goede studiekostenregeling;
  • prima pensioenvoorziening;
  • reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een thuiswerkvergoeding;
  • en natuurlijk: korting op je schade- en zorgverzekeringen bij Univé.
Het businessteam Digital heeft een fijne werkplek in Zwolle. Thuiswerken of werken in één van onze andere vestigingen behoort tot de mogelijkheden. 
 

Wie wij zijn
Het mooie van Univé?
Dat zijn de mensen, de resultaten, de geschiedenis, de cultuur, het ontstaan, de betrokkenheid. Dat is samenwerken. Een coöperatie zijn zonder winstoogmerk. Wij richten ons op het voorkomen van risico’s, het beperken van gevolgen en we verzekeren alleen als het echt nodig is. Coöperatie Univé bestaat uit acht verschillende Regionale Univé ’s, zodat we op landelijk én lokaal niveau altijd dichtbij onze klanten zijn. Bij Univé ontwikkelen we samen continu nieuwe producten, diensten én onszelf. Alles voor onze klanten. Dat is het mooie van Univé. Kom jij ons versterken? 

Univé IT
Het IT landschap ondersteunt deze ambitie en hiervoor is de IT organisatie fit en wendbaar. IT levert kostenefficiënt en effectief een strategische bijdrage aan de continuïteit en innovatiekracht van Univé. Hiervoor is het noodzakelijk om te opereren als een business-gerichte en innovatieve IT organisatie. Dit vraagt van alle IT medewerkers dat zij beschikken over state-of-the-art expertise op het gebied van IT en bedrijfsprocessen in combinatie met een flexibele, proactieve én ondernemende instelling. Om de IT doelstellingen te realiseren wordt er nauw samengewerkt met de business partners (Univé Groep en Regionale Univé ‘s) en geven we sturing aan onze IT partners.

Businessteam Digital
Bij de afdeling Digital werken we met ruim 55 mensen. Samen zijn we verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van de online omgevingen van Univé voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Samen met onze businesspartners willen we onze leden een uitstekende digitale service bieden. We denken na over innovatieve concepten waarbij zekerheid en gemak centraal staat. Zo willen we ook online dichtbij en persoonlijk klaar staan voor onze leden.
 

Overige informatie
Enthousiast?
Solliciteer dan via de sollicitatiebutton.

Let op: je krijgt altijd automatisch een ontvangstbevestiging via de mail. Krijg je deze bevestiging niet binnen 24 uur, neem dan even contact met ons op.

Heb je vragen over de procedure of de functie?
Stuur een bericht via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Omdat we zoeken naar mensen die perfect bij ons passen houden we de werving en selectie graag in eigen hand. Wij maken daarom geen gebruik van de diensten van werving- & selectiebureaus.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in