user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Monteur werktuigen en machines

Vacature Almere

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Monteurs in Almere gezocht
Randstad Techniek is per direct op zoek naar Monteurs in de omgeving van Almere voor de productie van diverse grote grondverzetmachines. Wij zijn op zoek naar Monteurs die het een uitdaging vinden om een grondverzetmachine volledig op de wensen van de klant te modificeren, het gaat hier niet om maatwerk en standaardproductie! Doordat een grondverzetmachine een complexe machine is, zoeken we hier kandidaten die om kunnen gaan met hydrauliek en mechanisch en elektrotechnisch sterk onderlegd zijn. Mocht je niet al deze kwaliteiten hebben maar blink je wel uit in een van deze technieken, ook dan zijn er opties om te blijven leren! We zijn namelijk op zoek naar Servicemonteurs, Hoofdmonteurs en Assistent Monteurs.

Functie-eisen:

- Een afgeronde technische opleiding;

- Kennis van hydrauliek, elektrotechniek en mechanisch sterk onderlegd;

- In staat zijn om op basis van werkinstructies modificaties aan grondverzetmachines te verrichten;

- Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan met grondverzetmachines in het verleden;

- Veiligheid staat bij jou voorop!
Wat hebben wij te bieden?

- Een functie met volop ontwikkelingsmogelijkheden in een prachtige werkplaats;

- Direct een jaarcontract, wij werken niet op uitzendbasis voor deze functie;

- Een salaris van tussen de €2300,- en €3000,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring;

- Mogelijkheden om op vele niveaus in te stromen en je verder door te ontwikkelen.


Reageren op deze functie?

Solliciteer direct via Mijn Randstad op www.randstad.nl of neem contact op met Rosalie Nijland. Voor meer vragen kun je 075-6555705 bellen of mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Monteur werktuigen en machines
Score: 9.1
Stemmen: 28

Vergelijkbare vacatures voor in regio Almere Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Almere