+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardenberg.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Bij ons ga je werken met een gloednieuwe breker in de Recycling afdeling. Je bent belangrijk voor het hele proces. Samen met je team zorg je voor het aan- en afvoeren van materialen. Je leert veel over verschillende materialen en hoe je de machine moet bedienen. Er is ook tijd om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je werkt 6 dagen en hebt dan 4 dagen vrij. Het is een baan voor lange tijd. Plus, je krijgt een extra toeslag bovenop je salaris. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

De afdeling Recycling heeft nieuwe breker. Een moderne machine die voldoet aan alle technische eisen. Verschillende materialen worden gerecycled. Je bent als productiemedewerker recycling, van A to Z verantwoordelijk voor het logistieke proces. Wat houdt het werk in? Samen met je collega's zorg je aan- en afvoer van de materialen. Daarbij verwerk je de gegevens in het ERP systeem. Je leert het verschil kennen tussen de verschillende soorten materialen.
Je leert alle knoppen bedienen van deze geavanceerde machine. Zodra er een storing is weet je deze op te lossen. Na een uitgebreid inwerktraject voor de functie van productiemedewerker recycling ken jij deze machine als geen ander.

wat bieden wij jou
  • Is inclusief 29% ploegentoeslag
  • Mogelijkheid je persoonlijk te ontwikkelen
  • Het werk is voor lange tijd
  • 6 dagen werken, 4 dagen vrije tijd
wie ben jij

Met je 2 collega's ben je verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van het recycle proces. Samenwerken binnen een klein team, past goed bij jou. Jij bent als productiemedewerker recycling in opleiding gemotiveerd en leergierig. Je hebt interesse in techniek. Verder weet je wat het is om in een productieomgeving te werken. Je vindt het niet erg om jouw handen vies te maken en kwaliteit staat bij jou voorop.

wat ga je doen

Je werkdag ziet er als volgt uit.
Met een elektrische palletwagen zet je kunststof kratten in de kantelaar. De breker vermaalt de kratten tot korrels. Na dit verwerkingsproces zijn de materialen klaar voor hergebruik in de productie. Je zorgt ervoor dat je het gerecyclede materiaal binnen de locatie op de juiste plek zet. Je zet gegevens in het ERP-systeem. Jij overziet als medewerker recycling de rest van het hele werkproces. Zodat alles goed verloopt tijdens je dienst.

waar ga je werken

Vlak naast het prachtige Vechtpark in Hardenberg staat de grote productiehal van Schoeller Allibert. Zij bieden duurzame verpakkingsoplossingen voor winkeldisplays, opslag en distributie. Kom je met de auto? Op 3 minuten loopafstand van het bedrijf kun je parkeren. Kom je met de trein? Dan hoef je maar 10 minuutjes te lopen. Op de afdeling draait standaard een lekker muziekje. Je zingt af en toe stiekem eens mee, net als je collega-productiemedewerkers en operators. Het is in ieder geval een gezellige werksfeer!

sollicitatie

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan via de solliciteerknop of bel ons via telefoonnummer 0523-280360 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in