user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Productiemedewerker

Vacature Zwolle

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij productiemedewerker?
200+ Werkgevers zoeken nu productiemedewerkers

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Voor het magazijn van de gebroeders Sint en meneer de Kerstman zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde fulltime pakketsorteerders/ -opvoerders. Voor deze vacature moet je in de nacht en/of in de avond ervoor willen zorgen dat alle kinderen een fijne decembermaand tegemoet gaan waarin zij hun cadeautjes keurig op 5 of 25 december krijgen.De werktijden van de avonddienst zijn van maandag t/m vrijdag van 17:30 tot 01:30.
De werktijden van de nachtdienst zijn van dinsdag t/m zaterdag van 00:00 tot 07:00.
Doordat deze diensten in ploegen zijn, gunnen de Sint en de Kerstman jou wat extra’s in de vorm van een ploegentoeslag. Er geldt een avondtoeslag van 22:00 – 00:00 van 20%, van 00:00 tot 06:00 geldt er een nachttoeslag van 30%.Daarnaast keert PostNL een bonus van 10% uit over je gewerkte uren wanneer jij je werkzaamheden tussen W46 en W52 n.a.v. de voorwaarden voltooid!Profiel:
Ondanks het feit dat de hulpjes van de Sint en de Kerstman niet allemaal even lang zijn, is het belangrijk dat je minimaal 1,65 bent. Dit om te zorgen dat je ook bij de cadeautjes van de hoogste stapels kan komen.
Je draagt een belangrijke taak en daarom is het belangrijk dat de Sint en de Kerstman een VOG van jou kunnen aanvragen, om er zeker van te zijn dat jij het gewenste resultaat oplevert.
Cadeaus kunnen behoorlijk zwaar zijn en ook moet je veel heen en weer lopen en staan, daarom is het belangrijk dat je fysiek in orde bent.Naarmate het einde van het jaar nadert, wordt het alleen maar drukker met het sorteren en opvoeren van pakketten. Daarom is het belangrijk dat jij minimaal 2 dagen beschikbaar bent.
Vanaf de leeftijd van 18 jaar is het pas mogelijk om voor sinterklaas en de kerstman aan het werk te gaan. Daarom geldt voor deze vacature de minimumleeftijd van 18 jaar.
Tot slot is het belangrijk dat je op de plek van bestemming kan komen, hiervoor moet je beschikken over eigen vervoer. Helaas is dit geheime magazijn niet bereikbaar met het openbaar vervoer.Spreekt deze vacature je aan, solliciteer dan via de onderstaande button!Wij winnen altijd minimaal 1 referentie in dus wil je daar alvast over nadenken? Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Zwolle